Thrustmaster gaming headset T.Racing Scuderia Ferrari Editie-DTS

0 reviews
Thrustmaster gaming headset T.Racing Scuderia Ferrari Editie-DTS

Uit het assortiment

Thrustmaster gaming headset T.Racing Scuderia Ferrari Editie-DTS

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Thrustmaster presenteert met trots de T.Racing Scuderia Ferrari Edition: de multiplatform gaming-headset ontwikkeld onder officiële licentie van Ferrari en in de legendarische Ferrari “Rosso Corsa”-racekleur. De T.Racing Scuderia Ferrari Edition is geïnspireerd door de pitboxen van de echte Scuderia Ferrari en is de eerste Ferrari gaming-headset van Thrustmaster.

Deze headset is een hoog presterend apparaat ontworpen en gebouwd volgens zeer specifieke richtlijnen. De headset komt tegemoet aan de behoefte van de racegemeenschap door de nadruk te leggen op de geluidsprestaties. De 50 mm analytische luidsprekers zorgen voor namelijk een nauwkeurige geluidsweergave met werkelijk minimale vervorming. Direct op de headset bevindt zich een realistische knop voor het audiovolume. Een handige en gebruiksvriendelijke bediening op de kabel regelt het microfoonvolume en het dempen van het geluid zonder de gebruiker te storen tijdens het race.

De DTS Headphone: X-technologie ingebouwd in de headset* en te regelen via de DTS Sound Unbound-app biedt verbeterde onderdompeling en motiveert geweldig om nog snellere rondetijden neer te zetten. (*Met de bij het product meegeleverde code krijg je één jaar lang toegang tot DTS HeadPhone: X-technologie.)

De T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS kan met de volgende gaming-systemen worden gebruikt: PlayStation 4, Xbox One, PC, en Switch. De headset is ook compatibel met tablets en smartphones (inclusief telefoonfuncties).

Geluidskwaliteit

Een ultra realistische ervaring van geluid, conform de eisen van de ontwikkelaars, dankzij de stabiele frequentiekromme voor audiobalans en natuurgetrouwe geluidsweergave.

Krachtige en nauwkeurige geluidsweergave

Geluidsniveaus van 116 ± 3 dB SPL (Sound Pressure Level), voor uitzonderlijk lage vervorming (≤ 1%) en buitengewone nauwkeurigheid.

Hoogwaardige microfoon

De T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS heeft een unidirectionele microfoon die is ontworpen om alleen jouw stem er uit te pikken, voor effectieve communicatie met anderen. De microfoon is afneembaar en instelbaar, en daarmee geschikt voor elke maat en vorm van een hoofd.

Comfort gecombineerd met prestaties

De oorkussens zijn gemaakt van geheugenschuim waardoor ze uitstekend op elke maat oren passen. Dit biedt ongeëvenaard comfort zelfs tijdens de meest lange racesessies.

Kwaliteitsmaterialen

Het metalen frame van de hoofdband draagt bij aan de realistische uitstraling en zorgt voor uitstekende duurzaamheid. Het gevoerde leren hoofdbandkussen heeft een hoogwaardige esthetische afwerking.

Algemene compatibiliteit

De T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS kan worden gebruikt met een groot aantal systemen zoals de PlayStation 4, Xbox One en Switch-consoles, en met de PC. De headset is ook compatibel met tablets en smartphones (inclusief telefoonfuncties).

Geoptimaliseerd geluid dankzij DTS

De DTS-technologie ingebouwd in de headset biedt verbeterde onderdompeling met de DTS Headphone:X ruimtelijke techniek. De meer natuurgetrouwe weergave van de geluidsomgeving motiveert geweldig om nog snellere rondetijden neer te zetten.

Verhoog jouw game-prestaties: het allerbeste van de audio-expertise van Thrustmaster gecombineerd met de unieke know-how van DTS (de DTS Sound Unbound-app is beschikbaar op de Xbox en de PC, inclusief 1 jaar gebruik van DTS).

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PC, PlayStation 4, Xbox One
Soort microfoon Unidirectioneel
Ruisonderdrukking microfoon Ja
Poorten & interfaces
Aansluiting(en) 3.5 mm jack plug
Verbindingstechnologie Bedraad
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open