Trust gaming toetsenbord GXT830RW-C Avonn

0 reviews

Trust gaming toetsenbord GXT830RW-C Avonn

Adviesprijs 41,99 17,08
24,91 euro voordeel
Alleen in enkele winkels beschikbaar
Kies je leveringsmethode

Productinformatie

De Trust GXT 830-RW Avonn bied een full-size layout gaming toetsenbord met 12 multimedia toetsen. Laat de regenboog wave verlichting je leiden en raak altijd de juiste toets aan!

Instelbare helderheid

De Avonn gaming toetsenbord met levendige kleuren zal je gaming set-up helemaal afmaken. De LED verlichting is instelbaar in helderheid, wat de GXT 830-RW ook geschikt maakt voor gamen in donkere tijden: kies je oorlogskleur of trek je vijanden in je web met de verleidelijke Regenboog Wave verlichting.

Full-size nauwkeurigheid

Het toetsenbord heeft een full-size layout en is optimaal ontworpen is voor fast key entry. De GXT 830-RW kenmerkt anti-ghosting technologie om ervoor te zorgen dat je snel en nauwkeurig kan gamen. Je blijft de controle houden, zelfs als je op 6 toetsen gelijktijdig drukt.

Druk voor controle

De Avonn kenmerkt 12 sneltoetsen voor mediafuncties, waardoor het mogelijk is om je muziek of de LED verlichting van het toetsenbord te regelen. Je kunt zelfs muziek afspelen en pauzeren, een zoekopdracht starten of van pagina veranderen direct met de toetsen op je toetsenbord. De schakelaar voor de gamingmodus zorgt ervoor dat je niet per ongeluk naar je bureaublad gaat wanneer je de Windows-toets indrukt, omdat deze dan is uitgeschakeld.

Plug and Play

De GXT 830-RW is gemaakt voor plug and play: sluit de USB aan in je computer en binnen een paar seconden ben je klaar om te beginnen. Geen drivers, CD's of extra software nodig.

Specificaties

Kenmerken
Draadloos Nee
Gaming platform PC
Toetsenbord
Numeriek toetsenblok Ja
Multimediatoetsen Ja
Verlichting
Instelbare verlichting Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open