De Sims 4 Eiland leven PC (Expansion Pack)(Code in a Box)

0 reviews
De Sims 4 Eiland leven PC (Expansion Pack)(Code in a Box)

Uit het assortiment

De Sims 4 Eiland leven PC (Expansion Pack)(Code in a Box)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een luizenleventje op het strand in De Sims 4 Eiland Leven. Geniet van een wereld vol zon, zand en eindeloos plezier in het paradijs van jouw Sims. Laat jouw Sims de sprong wagen en genieten van wat de unieke cultuur ze te bieden heeft, of ze nu bijdragen aan natuurbehoud of liever een afgesloten leven leiden. Neem deel aan traditionele evenementen, draag de plaatselijke mode of nip van wat kava. Het maakt allemaal deel uit van het eilandleven op Sulani.

Ontspan en relax

Welkom op Sulani, waar de zon altijd schijnt en de nachten heerlijk chill zijn. Ga met je kano het glinsterende water op, zwem naar hartelust en verken het landschap op een vaartuig. Bouw een spectaculair zandkasteel, pak wat zonnestralen en ontmoet zelfs een zeemeerSim!

Draag jouw steentje bij

Word een natuurbeschermer, ruim de stranden op en kijk hoe het werk van jouw Sims invloed heeft op het eiland. Maak het water jouw tweede thuis met een vis- of duikcarrière of word een strandwacht en bescherm de zonnende locals. Geen carrière? Geen probleem! Sims kunnen een paar klusjes uitvoeren of hun hengel uitwerpen voor hun volgende maaltijd.

Geniet van de plaatselijke cultuur

Er zijn heel wat tradities op Sulani en jouw Sims krijgen de kans om die allemaal te ervaren. Laat Sims van hun nieuwe leventje genieten door deel te nemen aan een vuurkuilevenement, waar ze alles leren over de plaatselijke folklore, van tropische lekkernijen proeven en met de voorouders van het eiland kletsen.

Kies voor een eilandlook

Steek je Sims in tropische kleding geïnspireerd op zon, zee en zand. Of rust ze uit voor wateractiviteiten zoals snorkelen en zwemmen. Maak van je huis een rustieke oase en kom tot rust in de tikibar. Alles is chill en relaxt als je geniet van het eilandleven.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS™ 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.

Systeemvereisten pc

Minimale specificaties:

 • OS: 64 Bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8,1 of Windows 10
 • CPU: 1.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel® Core™ 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
 • RAM: minimaal 4 GB RAM
 • HARDE SCHIJF: minimaal 3 GB vrije ruimte (15 GB als De Sims™ 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
 • VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
 • DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c
 • GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c
 • INVOER: Toetsenbord en muis
 • ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

 Aanbevolen specificaties:

 • OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10
 • PROCESSOR: Intel® Core™ i5 of sneller, AMD Athlon X4
 • VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter
 • GEHEUGEN: 4 GB RAM
 • HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Extra video

Klik om de video te bekijken

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PC
Editie Eiland Leven
Genre Simulatie
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud PC/Mac
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open