Pokémon Sword Switch

Pokémon Sword Switch

Editie
52,95
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Pokémon Sword

Pokémon Sword, de nieuwste games in de hoofdserie van Pokémon-RPG's, worden eind 2019 uitgebracht voor de Nintendo Switch!

Welkom in Galar!

Beleef de spannendste avonturen in Galar, een uitgestrekt gebied met verschillende omgevingen, van het idyllische platteland en moderne steden tot een bosrijk landschap en besneeuwde bergen. De mensen en Pokémon die daar wonen, hebben samengewerkt om de industrie in de regio op te bouwen.

Op je reis kun je diverse Gyms bezoeken met als uiteindelijke doel om Pokémon-meester te worden! Je hoeft niet alles in je eentje te doen, want Galar herbergt nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partner!

Maak kennis met je eerste partner-Pokémon!

Je avontuur in Pokémon Sword en Pokémon Shield begint zodra je een van deze drie nieuwe Pokémon kiest!

  • Grookey, een gras-type. Deze ondeugende chimpansee-Pokémon is erg nieuwsgierig
  • Scorbunny, een vuur-type. Deze konijn-Pokémon bulkt van de energie en rent de hele tijd rond.
  • Sobble, een water-type. Deze schuchtere waterhagedis-Pokémon valt aan vanuit het water.

Bekijk de natuurlijke schoonheid van de wild area

Hier woont een grotere verscheidenheid aan Pokémon dan waar dan ook in de regio Galar. De Pokémon die je tegen het lijf loopt, veranderen naar gelang van zaken als het weer en de locatie. Je kunt dus tijdens elk bezoek iets nieuws zien!

De Wild Area kan bereikt worden via verschillende plaatsen en steden en beschikt over een ongerepte wildernis! De Pokémon die je tegen het lijf loopt, veranderen naar gelang van zaken als het weer en de locatie.

Pokémon worden enorm groot met het fenomeen dynamax

Dynamax is een fenomeen dat alleen op specifieke locaties in de regio Galar voorkomt. Op deze locaties kunnen Pokémon gigantische vormen aannemen. Pokémon uit de regio Galar kunnen Dynamax-en, en de Dynamax Pokémon worden ontzettend sterk.

Specifieke pokémon-gevechten voor dynamax

Via Dynamax kunnen Pokémon ontzettend sterk worden. Dit fenomeen vormt een integraal onderdeel van Pokémon-gevechten in de regio Galar. Dynamax Pokémon worden niet alleen maar groter, ze worden ook nog eens veel sterker. Ze keren echter na drie beurten weer terug naar hun normale toestand. Denk dus heel goed na wanneer je het fenomeen Dynamax activeert!

Het sleutelitem voor dynamax-en: de dynamax-band

Natuurlijk is het fenomeen Dynamax het onderwerp van veel onderzoek in de regio Galar. Een speciaal item dat bekendstaat als de Dynamax-band, is het resultaat van deze onderzoeken. Alleen Trainers die een Dynamax-band bezitten, kunnen hun Pokémon Dynamax-en.

De pokédex en rotom phone

Over elke Pokémon die je tijdens je avontuur vindt of vangt, staat er informatie in de Pokédex. De Pokédex in deze spellen zal daadwerkelijk onderdeel zijn van je Rotom Phone! In je Rotom Phone huist ook Rotom, een Pokémon die verschillende elektrische apparaten binnen kan gaan. En je Rotom Phone kan veel meer dan alleen als Pokédex dienen!

Je kunt hem bijvoorbeeld aan je fiets bevestigen, zodat hij aan land sneller gaat. En hij kan je zelfs over water laten reizen!

Neem samen met andere trainers deel aan max raid battles

Max Raid Battles zijn een compleet nieuw gevechtsformat waarbij je een team vormt met drie andere Trainers om het op te nemen tegen wilde Dynamax Pokémon. Je krijgt de kans om de wilde Dynamax Pokémon die je tegenkomt, te vangen als je hem weet te verslaan.

De legendarische pokémon zacian en zamazenta

Dit zijn de Legendarische Pokémon die afgebeeld worden op de verpakkingen van Pokémon Sword en Pokémon Shield. Ze zijn gehuld in mysterie en zelfs onbekend bij de bewoners van de regio Galar.

Specificaties

Kenmerken
Taalversie Engels
PEGI leeftijd 7
Genre RPG
Gaming platform Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Ontwikkelaar Game Freak
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie