Pokémon Violet Switch

0 reviews

Pokémon Violet Switch

59,99
Binnenkort verwacht

Productinformatie

Welkom in de open wereld van Pokémon! Pokémon Violet, het nieuwste avontuur in de Pokémon-serie, komt op 18 november naar de Nintendo Switch. Met deze nieuwe titel zet de Pokémon-serie een nieuwe evolutionaire stap, waardoor je een levendige open wereld vrij kunt verkennen.

Diverse stadjes gaan naadloos over in een uitgestrekte, grenzeloze wildernis. In deze regio vind je Pokémon in de lucht, in het water, in de bossen, op straat, kortom, overal! Ervaar het plezier van de Pokémon-serie en vechten tegen wilde Pokémon om ze uiteindelijk te vangen in volle glorie ervaren, maar nu in een open wereld waar spelers van alle leeftijden van kunnen genieten.

Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers!*

Maak kennis met nieuwe Pokémon

De drie Pokémon waaruit je in het begin kunt kiezen, zijn Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. Hoe ontmoet je deze drie Pokémon en wat voor Pokémon zijn het?

  • Sprigatito, Type: Grass
  • Fuecoco, Type: Fire
  • Quaxly ,Type: Water

Er zijn nog veel meer nieuwe Pokémon om te ontdekken op je avontuur!

Je ontmoet Koraidon in Pokémon Scarlet en Miraidon in Pokémon Violet. Deze legendarische Pokémon, die over buitengewone krachten zouden beschikken, gaan gehuld in mysterie...

De personages

Je goede vriendin Nemona is vrolijk, energiek en dol op Pokémon-gevechten! Door haar ervaring als Pokémon Trainer kan ze je goed bijstaan op je avontuur.

In Pokémon Scarlet ontmoet je Professor Sada, terwijl je in Pokémon Violet kennismaakt met Professor Turo. Ze doen allebei onderzoek naar bepaalde gebeurtenissen die zich in het gebied zouden hebben afgespeeld…

Aan het begin van je avontuur draag je in Pokémon Scarlet een andere outfit dan in Pokémon Violet. Wie weet wat voor verhaal je te wachten staat.

* Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig.

Pre-order nu!

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar.

Releasedatum: 18 november 2022

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch OLED
Geschikt voor Nintendo Switch Lite Ja
Genre Actie, Avontuur, RPG
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geen
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door BCC
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open