Nintendo Switch Online-lidmaatschap 12 maanden - direct download

0 reviews

Nintendo Switch Online-lidmaatschap 12 maanden - direct download

Licentieduur
19,99
Direct downloaden
  • Let op! Bij het bestellen van een digitale download code vervalt je recht op retourneren, controleer daarom goed dat je het juiste product besteld.
  • Dit product wordt verstuurd via e-mail
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Haal meer uit je Nintendo Switch met het Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is.

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Online spelen

Geniet van competitieve en coöperatieve onlinegaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2 en nog veel meer.

NES & Super NES - Nintendo Switch Online

Hiermee krijg je altijd en overal toegang tot een groeiend aantal klassieke NES & Super NES-games, inclusief toegevoegde onlinefuncties!

Opslagcloud

Maak online veilig en automatisch een back-up van je spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je opgeslagen spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

Smartphone-app

Gebruik de speciale smartphone-app van Nintendo Switch Online om voicechat in te schakelen en toegang te krijgen tot speciale functies in ondersteunde Nintendo Switch-games.

Exclusieve aanbiedingen voor leden

Haal je voordeel uit een reeks aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn, zoals exclusieve producten die alleen leden van Nintendo Switch Online kunnen kopen!

Deze code:

  • kan slechts één keer worden gebruikt.
  • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
  • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

Hoe je deze code gebruikt:

Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat): https://ec.nintendo.com/redeem

De geldigheidsperiode begint direct op het moment dat de code wordt gebruikt, of wordt toegevoegd aan een bestaande geldigheidsperiode. Bij het gebruik van deze code wordt automatische verlenging voor Nintendo Switch Online geactiveerd, tenzij je deze al hebt geactiveerd. Nintendo Switch Online wordt dan telkens automatisch verlengd voor eenzelfde periode als die van de code, totdat automatische verlenging wordt beëindigd. De prijs van automatische verlenging wordt getoond tijdens de procedure waarin je de code gebruikt. Je kunt op elk moment automatische verlenging beëindigen via je Nintendo-accountinstellingen, tot 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. De automatische verlenging en betaling gebeuren niet eerder dan 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. Voor elke automatische verlenging wordt de prijs afgeschreven van je Nintendo eShop-tegoed. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of van de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als de betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat automatische verlenging plaatsvindt. Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instellingen van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd.

Nintendo eShop-waarde: de kosten van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden (356 dagen) in de Nintendo eShop. De prijzen kunnen variëren per verkooppunt.

Bewaar de bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Specificaties

Licentie
Levermethode Directe download
Licentieduur 12 maand(en)
Kenmerken
Gaming platform Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Productdetails
EAN 0045496402983
Merk Nintendo
Bekijk alle specificaties

Product reviews