Balan Wonderworld PS4

0 reviews

Balan Wonderworld PS4

29,14
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Welkom bij een wonderbaarlijke show boordevol actie zoals je nog nooit gezien hebt!

BALAN WONDERWORLD is een wonderbaarlijke actiefplatformgame met het Balan-theater als thema. Onder leiding van de geheimzinnige maestro Balan gebruiken de sterren van de show, Emma en Leo, de speciale vaardigheden van allerlei verschillende karakteristieke outfits tijdens hun avontuur in het bizarre en denkbeeldige land Wonderworld. Hier worden herinneringen en locaties uit de echte wereld gecombineerd met dingen waaraan mensen veel waarde hechten.

In Wonderworld staan onze helden twaalf verschillende verhalen te wachten, allemaal met hun unieke eigenaardigheden. Ze verkennen alle hoeken van deze doolhofachtige locaties, gevuld met allerlei trucs en vallen, om bij het hart van elk verhaal te komen.

Wonderworld bestaat in de harten en verbeelding van mensen

Het verhaal speelt zich af in het fantastische, bizarre land Wonderworld. Hier worden mooie en positieve herinneringen van mensen gecombineerd met hun grote zorgen en negativiteit. Leo en Emma worden door de mysterieuze clown Balan naar Wonderworld gebracht en beginnen aan een avontuur om op zoek te gaan naar wat belangrijk voor ze is. Maar voordat ze kunnen terugkeren naar de echte wereld, moeten ze eerst de verstoorde balans in hun hart herstellen...

De meer dan 80 verschillende outfits maken alle actie mogelijk die je maar zou willen!

De sterren van het verhaal kunnen de krachten van de inwoners van Wonderworld gebruiken door hun kleurrijke outfits te dragen. Er zijn meer dan 80 verschillende outfits om te proberen! Ram je vijanden, loop in de lucht, laat de tijd stilstaan of manipuleer allerlei soorten voorwerpen.... de mogelijkheden zijn eindeloos als je een nieuwe outfit bemachtigt.

Twee legendarische spelmakers herenigd! Komt dat zien, komt dat zien!

De beste verhaalvertellingen van Square Enix worden toegepast in een wonderbaarlijke wereld boordevol actie die gecreëerd is door de legendarische Naka Yuji. Voor het eerst in 20 jaar slaan Naka Yuji en Oshima Naoto de handen ineen om het BALAN COMPANY-team te vormen. Bij de oprichting werden actiegameontwikkelaars en video- en muziekproductieprofessionals van zowel binnen als buiten het bedrijf samengebracht.

Next-Gen Upgrade

Als je de PS4-versie al hebt, krijg je de digitale PS5-versie van deze game zonder extra kosten en hoef je dit product niet aan te schaffen. Als je een PS4-disk hebt, kun je gebruikmaken van dit aanbod door de disk in de PS5-console te stoppen om de digitale PS5-versie te spelen of downloaden. Als je de PS5 Digital Edition zonder disksleuf hebt, kun je met de PS4-disk geen gebruikmaken van dit aanbod.

Specificaties

Kenmerken
PEGI leeftijd 7
Genre Actie
Gaming platform PlayStation 4
Ontwikkelaar Balan Conmany
PEGI inhoud Angst, Geweld
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Sony PlayStation Plus 3 maanden - direct download
24,99
PlayStation Network Tegoed 20 Euro – direct download
20,-

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews