Need for Speed - Hot Pursuit Remastered (PS4)

0 reviews
Need for Speed - Hot Pursuit Remastered (PS4)

Uit het assortiment

Need for Speed - Hot Pursuit Remastered (PS4)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Het is tijd om de achtervolging in de versnelling te zetten in Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Voel de spanning van de jacht en de druk om te ontsnappen in Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Ontketen een zinderende sensatie van snelheid als zowel een schurk als een politieagent in de populairste en best presterende auto's van de wereld. Wees de politie te slim af of schakel criminelen uit met de tactische wapens die je tot je beschikking hebt, in bloedstollende sociaal-competitieve races. Dit is de ultieme editie van Criterion Games' veelgeprezen debuut Need for Speed en is volledig bijgewerkt met verbeterde beelden, cross-platform multiplayer (inclusief de niet-synchrone wedstrijden met Autolog) én alle DLC-content. Het is tijd om de achtervolging in de versnelling te zetten.

Cross-platform multiplayer en autolog

Ga er halsoverkop vandoor over de kronkelende wegen van Seacrest County in races die niets anders dan sociaal-competitief zijn. Het baanbrekende Autolog verbindt jou en je vrienden in nek-aan-nekachtervolgingen en -races en zorgt voor uitdagingen op basis van de activiteit van je vrienden. Dit zeer dynamische systeem wordt aangedreven door vriendschappelijke rivaliteit en wordt nu ook ondersteund met cross-platform synchronisatie en multiplayer-gameplay, zodat je tegen elkaar kunt racen op welk platform je ook speelt.

Alle DLC's zijn inbegrepen én meer updates

Krijg alle aanvullende DLC-content bij de release, inclusief zes uur extra gameplay en meer dan 30 uitdagingen. Splinternieuwe prestaties, wraps, autokleuren, verminderde harde stops, een geüpdatete fotomodus en -galerij en meerdere updates voor je levenskwaliteit zorgen dit keer voor een nog veelzijdigere ervaring.

Exotische auto's met wapens

Rijd in 's werelds meest begeerde supercars aan beide kanten van de wet. Vat verdachten in de kraag als agent in waanzinnige onderscheppers met tactische wapens of zorg voor gelijke kansen dankzij tegenaanvallen en defensieve acties als eersteklas racer. Speel met een strategie om een voorsprong te krijgen op de concurrentie, ongeacht aan welke kant je staat.

Achtervolgen en ontsnappen

Dankzij de uitgebreide en volledig uitgewerkte singleplayer-carrière, profiteer je van de actie van zowel de politie als de racers, met een naadloos geïntegreerde multiplayer-ervaring in alle soorten races. Neem het op tegen vrienden of maak carrière in je eentje om Bounty te verdienen en nieuwe auto's, wapens en uitrusting vrij te spelen.

Verbeterde beelden

Need for Speed Hot Pursuit Remastered zorgt voor een tijdloze race-ervaring die volledig is aangepast aan de huidige generatie hardware met verbeterde beelden.

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PlayStation 4
Genre Racen
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Releasedatum 11/06/2020
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open