Forspoken PS5

0 reviews

Forspoken PS5

69,99
Binnenkort verwacht

Productinformatie

Frey Holland wordt op mysterieuze wijze vanuit New York verplaatst naar het adembenemende land Athia, waar ze ontdekt dat een magische, bewuste armband op onverklaarbare wijze om haar arm is gewikkeld. Frey leert al snel hoe ze deze armband kan gebruiken voor krachtige spreuken en om op magische manieren de uitgestrekte landschappen van Athia te doorkruisen. Frey noemt haar nieuwe gouden metgezel "Cuff" en gaat op weg om haar weg terug naar huis te vinden.

Frey ontdekt dat het prachtige land Athia ooit floreerde onder het bewind van goedaardige matriarchen, Tanta’s genaamd, totdat een verwoestende plaag alles wat het aanraakte meedogenloos corrumpeerde. The Break transformeerde dieren in beesten, mannen in monsters en prachtige landschappen in vier gevaarlijke rijken. In de centra van hun verbrijzelde domeinen heersen de Tanta’s nu als waanzinnige en kwaadaardige tovenaressen.

Frey is onaangetast door de Break en wanhopig op zoek naar antwoorden. Met enige tegenzin belooft ze hulp aan de laatst overgebleven inwoners van Athia, die haar als hun enige hoop zien. Frey's reis door dit vreemde en verraderlijke land zal haar tot diep in het hart van de corruptie voeren. Daar moet ze monsterlijke wezens bestrijden, de machtige Tanta’s confronteren en geheimen ontdekken die de krachten die in haar sluimeren tot leven wekken.

Beleef de Odyssey van een held tegen wil en dank

Leid Frey op een onvergetelijke reis om de weg terug naar huis te vinden, nadat ze op mysterieuze wijze is verplaatst naar een even oud als fantastisch land. Ontrafel de mysteries van Athia terwijl Frey door de rampzalige Break reist en ontdekt hoe ze een immense kracht kan gebruiken.

Een prachtige en wrede open wereld

Verken de uitgestrekte rijken van Athia, een adembenemend land vol prachtige vergezichten en vreemde wezens, die tot leven worden gebracht met verbluffende graphics en geavanceerde technologie. Waag je diep in corrupte gebieden, waar een mysterieuze duisternis alles corrumpeert wat het aanraakt.

Intuïtieve, magisch versterkte parkour-actie

Ren langs muren, werp jezelf over gapende kloven, spring van duizelingwekkende hoogtes en raas door uitgestrekte landschappen. Dankzij Frey's unieke vaardigheden kan ze zich heel makkelijk en razendsnel door de open wereld verplaatsen.

Aanpasbaar arsenaal spreuken

Strijd tegen macabere monsters in magische gevechten met een breed scala aan krachtige vaardigheden voor verschillende speelstijlen - van snel en spectaculair tot strategisch en methodisch.

Pre-order nu!

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar.

Releasedatum: 11 oktober 2022

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PlayStation 5
Genre Actie, RPG
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Releasedatum 11-10-2022
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open