Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe Editie Year 6 PS5

0 reviews
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe Editie Year 6 PS5

Uit het assortiment

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe Editie Year 6 PS5

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Vorm een team en breek door in explosieve 5-tegen-5 PVP-actie. Tom Clancy's Rainbow Six Siege heeft een gigantische selectie gespecialiseerde operators, elk met belangrijke gadgets waarmee je je team naar de overwinning kunt leiden.

Leer hun verwoestende capaciteiten en gadgets te gebruiken.

Neem deel aan intense man-tegen-mangevechten, ga tactisch te werk als team en geniet elk moment van de explosieve actie.

Omdat Rainbow Six Siege zich blijft ontwikkelen, ervaar je voortdurend nieuwe strategieën en tactieken. Verander de regels van Siege met de nieuwe operators, wapens, gadgets en maps in elke nieuwe update.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is het nieuwste deel in de veelgeprezen first-person shooter franchise ontwikkeld door Ubisoft Montreal voor de nieuwe generatie consoles is de game geoptimaliseerd naar 4K en tot wel 120 FPS. Geïnspireerd op de realiteit van Units van over heel de wereld, nodigt Rainbow Six Siege je uit om de kunst van het vernietigen te leren beheersen. Intensieve confrontaties in beperkte ruimtes, tactieken, teamplay en explosieve dodelijke acties staan centraal in de ervaring. De multiplayer-gameplay van Rainbow Six Siege zet een nieuwe standaard voor intense vuurgevechten en strategie in lijn met de rijke historie van de voorgaande Rainbow Six games.

De Deluxe Edition bevat:

  • De volledige game (alle maps en speltypen)
  • Alle 8 operators uit jaar 1 (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana en Echo)
  • Alle 8 operators uit jaar 2 (Jackal, Mira, Lesion, Ying, Ela, Zofia, Dokkaebi en Vigil)

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PlayStation 5
Editie Deluxe Editie
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open