Sony PlayStation Plus 12 maanden - fysieke kaart

Sony PlayStation Plus 12 maanden - fysieke kaart

59,99
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Til gamen naar een hoger niveau. Word vandaag nog lid van PlayStation®Plus.

 • Voeg je bij een wereldwijde community van spelers.
 • Ontdek nieuwe gamingmogelijkheden.
 • Profiteer van exclusieve voordelen voor leden.

Til je PlayStation®-ervaring naar een hoger niveau met PlayStation® Plus

Word lid en betaal per maand, per kwartaal of per jaar en til je PlayStation-ervaring naar een hoger niveau.

PlayStation Plus-features

Ontdek geweldige games, speel met vrienden en geniet van nieuwe manieren om te gamen.

Maandelijkse games van PS Plus

Breid je gamecollectie uit met elke maand twee nieuwe PS4-games – je kunt ze spelen zolang je lid bent.

Bouw je verzameling op met populaire blockbusters, indie-pareltjes en multiplayer-partygames om online of thuis met familie en vrienden te spelen.

Online multiplayer

Leid je team naar de overwinning, ga samen de strijd aan of geniet van adembenemende avonturen met vertrouwde bondgenoten.

Met de online multiplayer-modus van PS Plus kun je nieuwe werelden in je favoriete games openen, online met vrienden spelen en meedoen aan online toernooien. Het is je uitnodiging om lid te worden van een wereldwijde community van online gamers.

Exclusieve kortingen voor leden

Word lid van PS Plus en krijg exclusieve toegang tot de beste deals voor geselecteerde games, add-ons, pre-orders en meer uit de PlayStation Store.

Leden krijgen extra korting boven op de reguliere PS Store-promotieprijzen, eerder toegang tot demo's, bètaversies, pre-orders en andere exclusieve beloningen en aanbiedingen die zijn gereserveerd voor de PS Plus-familie.

De PlayStation Plus-collectie

Geniet van een selectie van de beste PS4-games. En krijg toegang tot de volledige collectie op PS5.

Inwisselen:

 1. Meld je aan bij PlayStation™Network of maak een account op playstation.com.
 2. Ga naar 'Codes inwisselen' in de PlayStation™Store en voer de twaalfcijferige tegoedboncode in.

Opmerking:

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. De volledige voorwaarden zijn van toepassing op www.playstation.com/legal/PSNTerms.

Je kan jouw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kan je contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@bcc.nl, telefoonnummer 020 334 88 88 of postadres BCC Elektro-speciaalzaken B.V. t.a.v. BCC Klantenservice Postbus 75513 1118 ZN Schiphol.

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers met een PlayStation™Network-account dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als u niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en moeten toestemming verkrijgen van degene die de rekening betaalt vóór het inwisselen. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd. WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT. Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van uw PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan u voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als uw portemonnee onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij uw account (indien beschikbaar). U kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. U ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Specificaties

Licentie
Levermethode Fysieke code
Licentieduur 12 maand(en)
Kenmerken
Gaming platform PlayStation 4, PlayStation 5
Productdetails
EAN 4251404513191
Merk Sony PlayStation
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews