Thrustmaster T300RS Racing Wheel PS/PC

Thrustmaster T300RS Racing Wheel PS/PC

319,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

De Thrustmaster T300RS zorgt voor een echte onderdompeling in de wereld van de autosport en laat gamers hun vaardigheden aanscherpen om hun prestaties te verbeteren. Om dit te bereiken, heeft Thrustmaster een bijzondere oplossing ontwikkeld voor alle gamers op zoek naar een radicale verbetering van hun virtuele race ervaring.

Alle producten in de T300RS-serie (T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) zijn voorzien van een systeem waarmee het stuur snel en eenvoudig kan worden verwisseld zodat gebruikers kunnen racen met verschillende Thrustmaster sturen (worden apart verkocht).

Met een borstelloze motor die over bijna 25 Watt vermogen beschikt, zijn de prestaties van het T300RS-racestuur snel en nauwkeurig. Dit levert de perfecte controle in elk soort race Het systeem met dubbele riem vermindert hinderlijke bijgeluiden en zorgt voor vloeiende bewegingen en een zeer soepele en flexibele rijervaring.

Het T300RS-racestuur beschikt over de gepatenteerde H.E.A.R.T contactloze magnetische techniek die zonder potmeters te gebruiken voor een optimale nauwkeurigheid zorgt die nooit zal slijten. Geniet van de betrouwbaarheid die door virtuele racers wereldwijd wordt gewaardeerd als de gouden standaard.

De T 300 RS heeft een officiële PlayStation-licentie en is compatibel met de PS4 en PC.

Compatibel met PS5-games (Compatibiliteit met PS5-games is getest en goedgekeurd door Thrustmaster. Ten tijde van publicatie is de PS5-compatibiliteit van de hele reeks nog niet getest of goedgekeurd door Sony Interactive Entertertainment LLC.)

Eenvoudig systeem voor verwisselen van stuur

Alle producten in de T300RS-serie (T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) zijn voorzien van een systeem waarmee het stuur snel en eenvoudig kan worden verwisseld zodat gebruikers kunnen racen met verschillende Thrustmaster-sturen.

Het ecosysteem van de Thrustmaster add on sturen dat bestaat uit sturen die apart worden verkocht zonder een voet of pedalen, biedt T300RS gebruikers een brede selectie van producten die speciaal zijn ontworpen voor verschillende motorsportstijlen. Van GT races op een circuit tot rallyrijden in ruig terrein alle opties staan open voor de Thrustmaster racer.

Verdraai het vergrendelsysteem op de voet van de T300RS om het huidige stuur te verwijderen en plaats het nieuwe stuur op de voet.

Om het quick release systeem op het stuur te gebruiken, hebt u alleen een kruiskopschroevendraaier nodig Het systeem biedt uitstekende en langdurige gaming-stabiliteit.

Snelle en krachtige borstelloze servomotor

Alle producten in de T300RS-serie (T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) beschikken over een borstelloze servomotor met bijna 25 Watt aan vermogen voor snelle en nauwkeurige prestaties, en de perfecte controle in elk soort race.

Omdat deze motor elk element in een race op realistische en accurate wijze doorgeeft aan de handen op het stuur, zou elke e-racer met dit stuur moeten rijden In tegenstelling tot een eenvoudige motor met borstels, zorgt de borstelloze motor in de T300RS-serie racesturen voor een extreem stille beleving van elke race.

Het uithoudingsvermogen van de borstelloze motor zorgt er voor dat het racestuur de intensiteit en kracht van de Force Feedback op constant hoog niveau kan houden, ook tijdens de meest zenuwslopende en lange game-sessies.

In tegenstelling tot een motor met borstels, levert de techniek achter een borstelloze motor stabiliteit en dynamische prestaties op elk moment van de race.

Systeem met dubbele riem

Alle producten in de T300RS-serie (T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) beschikken over een systeem met dubbele riem dat storende bijgeluiden vermindert en zorgt voor meer vloeiende bewegingen en een meer soepele en flexibele rijervaring.

Het mechanisme met dubbele riem vertaalt de diverse data die tijdens een race binnenkomen in een vloeiende rijervaring.

Dankzij de directe koppeling met de borstelloze motor, verwijdert het systeem eventueel aanwezige dode zones en dempt het vervelende schokken zonder dat er iets verloren gaat bij het communiceren van de effecten aan de gebruiker. Dit alles zorgt voor een optimaal realisme onder alle mogelijke raceomstandigheden.

Dit systeem is ook ontworpen voor en ingebouwd in de top racesturen (T-GT en TS-XW (worden apart verkocht)) van Thrustmaster. Het systeem betekent een significante technologische evolutie in termen van prestaties in races waarin de details het verschil maken.

Eigen magnetische technologie

Alle producten in de T300RS-serie (T300RS, T300RS GT en T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) beschikken over de gepatenteerde contactloze magnetische techniek van Thrustmaster voor een optimale stuurnauwkeurigheid die nooit zal slijten. Deze techniek wordt door virtuele racers wereldwijd gewaardeerd als de gouden standaard.

Het gepatenteerde contactloze en potmeterloze H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology)-systeem van Thrustmaster zorgt voor een onbeperkte levensduur en optimale precisie tijdens game-sessies een 16 bits nauwkeurigheid met 65.536 waarden.

Een uitstekende investering voor alle gamers die met racen willen beginnen, hun vaardigheden willen blijven trainen of hun prestaties naar een zeer hoog niveau willen brengen. Deze gepatenteerde techniek is ook ingebouwd in een aantal topproducten van Thrustmaster waaronder de T-LCM Pedals pedaalset en de T-GT en TS-XW racesturen (worden apart verkocht).

Samenvatting:

 • Snelle borstelloze motor bijna 25 Watt vermogen voor een goed reagerende, realistische Force Feedback
 • Snel en eenvoudig verwisselen van het stuur genieten van verschillende stijlen van racen
 • Systeem met dubbele riem voor soepele game-sessies zonder dode zones
 • Gepatenteerde H.E.A.R.T magnetische techniek: ongelimiteerde levensduur van het product en een optimale precisie
 • Compatibel met de Thrustmaster TH8A-shifter en de TSS Handbrake progressieve handrem/sequentiële shifter (worden apart verkocht)
 • Compatibel met de Thrustmaster T3PA, T3PA-PRO en T-LCM Pedalen pedaalcombinaties (worden apart verkocht)
 • Product met officiële PlayStation-licentie, compatibel met de PS4 en PC
 • Compatibel met PS5 games

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PC, PlayStation 4, PlayStation 5
Trilfunctie Nee
Force Feedback Ja
Type versnelling Flippers op het stuur
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie Bedraad
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Sony PlayStation Plus 3 maanden - direct download
24,99
PlayStation Network Tegoed 20 Euro – direct download
20,-

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet