Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Series X|S/One (DLC)

0 reviews

Battlefield 2042: Ultimate Edition - Xbox Series X|S/One (DLC)

Editie
119,99
Direct downloaden
  • Let op! Bij het bestellen van een digitale download code vervalt je recht op retourneren, controleer daarom goed dat je het juiste product bestelt.
  • Dit product wordt verstuurd via e-mail

Productinformatie

In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal op dynamische en veranderende strijdvelden. Met ondersteuning voor 128 spelers* biedt Battlefield 2042 een wereldwijd ongekende schaal in enorme omgevingen. Geniet van diverse enorme spelervaringen, variërend van bijgewerkte multiplayer modes zoals Conquest en Breakthrough tot het gloednieuwe Battlefield Hazard Zone en Battlefield Portal.

*Wordt alleen ondersteund op de Xbox Series X|S. Xbox One wordt vergrendeld op 64 spelers.

Geniet van grootschalige oorlogservaringen met de Battlefield 2042 Ultimate Edition.

De Battlefield 2042 Ultimate Edition bevat de Year 1 Pass die 4 nieuwe Specialists, 4 Battle Passes en 3 Epic Skin Bundles veiligstelt. Ook inbegrepen: de Midnight Ultimate Bundle, het officiële digitale illustratieboek en het exclusieve digitale illustratieboek.

Specificaties

Licentie
Levermethode Directe download
Kenmerken
Gaming platform Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S
Editie Ultimate Edition
Genre Actie, MMO
PEGI leeftijd 16
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open