Xbox Game Pass Console lidmaatschap 3 maanden - direct download

0 reviews

Xbox Game Pass Console lidmaatschap 3 maanden - direct download

Licentieduur
29,99
Direct downloaden

Meer advies nodig vanuit onze winkel?

Boek hier je winkelafspraak.

In de winkel

Kies één van onze 61 winkels

Op afstand

Telefonisch, via videobellen of chat

Bij je thuis

Thuisbezoek door één van onze product specialisten

Hoera! We komen op jouw adres!
Voor advies bij jou thuis rekenen we bij het bezoek eenmalig 50 euro. Dit krijg je terug als korting bij besteding vanaf 50,-.
Advies bij je thuis is dus eigenlijk GRATIS.

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze winkel een afspraak te maken

  • Let op! Bij het bestellen van een digitale download code vervalt je recht op retourneren, controleer daarom goed dat je het juiste product bestelt.
  • Dit product wordt verstuurd via e-mail

Productinformatie

Geniet op je Xbox One van meer dan 100 geweldige games voor een vast, laag bedrag per maand. Speel nieuwe games vanaf de dag dat ze uitkomen of kies uit talloze andere games. Download games die je altijd al eens hebt willen spelen of speel je favoriete games van vroeger opnieuw. Als een game uit de catalogus je goed bevalt, kun je hem met maximaal 20% korting kopen. Op uitbreidingen voor games krijg je nog eens 10% korting. Met Xbox Game Pass blijf je eindeloos spelen, want elke maand worden er nieuwe games toegevoegd.

Xbox Game Pass Console – Lidmaatschap van 3 maanden  

  • Toegang tot meer dan 100 geweldige consolegames
  • Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd
  • Xbox Game Studio-titels op dezelfde dag als release
  • Kortingen en aanbiedingen voor leden
*Zie onderaan de pagina voor belangrijke informatie.

Hoe het werkt

Download rechtstreeks en speel online of offline.           

  1. Schrijf je in voor een Xbox Game Pass-abonnement.     
  2. Blader door de Xbox Game Pass-bibliotheek.    
  3. Installeer de door jou gekozen games. 
  4. Ontdek je nieuwste favoriete game.
*Belangrijke informatie:             

Er gelden voorwaarden en uitzonderingen. De gamecatalogus wordt van tijd tot tijd per regio en apparaat aangepast. Ga voor meer informatie naar xbox.com/gamepass.

"Inwisselen op microsoft.com/redeem. Maximaal 36 maanden Ultimate in te wisselen per account per keer. De titels en het inbegrepen aantal games kunnen per periode en land verschillen. Als je lidmaatschap afloopt of een game wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game kopen om eventuele add-ons of items die voor een game zijn gekocht te blijven gebruiken. Er zijn internetkosten en leeftijdsbeperkingen van toepassing. Er zijn voorwaarden en uitzonderingen van toepassing op aanbiedingen. Service, functies en vereisten kunnen gewijzigd of ingetrokken worden. Onderhevig aan de Microsoft-serviceovereenkomst (microsoft.com/msa). Tenzij dit wettelijk vereist is, zijn codes niet restitueerbaar. Voor pc: App-download, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). Systeemeisen verschillen per game; prestaties verbeteren op duurdere systemen. Afbeeldingen zijn representatief voor catalogusgames."             

AIRBUS en overige Airbus-product- en servicemerken zijn beschermde handelsmerken van Airbus. Alle rechten voorbehouden. Officieel erkend door Airbus. De namen, emblemen, carrosserieontwerpen en logo's van Cessna zijn handelsmerken en intellectueel eigendom van Textron Innovations Inc. en worden onder licentie gebruikt door Microsoft Corporation. De namen, emblemen, carrosserieontwerpen en logo's van Cub Crafters zijn handelsmerken en intellectueel eigendom van Cub Crafters en worden onder licentie gebruikt door Microsoft Corporation.

Specificaties

Licentie
Levermethode Directe download
Licentieduur 3 maand(en)
Kenmerken
Gaming platform Xbox One, Xbox Series X
Productdetails
EAN 0889842421583
Merk Microsoft
Bekijk alle specificaties

Product reviews