Flight Sim 2020 Game of the Year Edition (Xbox Series X)

0 reviews

Flight Sim 2020 Game of the Year Edition (Xbox Series X)

Adviesprijs 69,99 64,99
5 euro voordeel
Online nog 2 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd

Productinformatie

De Microsoft Flight Simulator: Standard Game of the Year Edition viert alle positieve feedback, recensies en prijzen die zijn verzameld, maar is ook een "dank jullie" aan onze fans - nieuw en oud - die Microsoft Flight Simulator tot zo'n fenomeen hebben gemaakt. De  Microsoft Flight Simulator: Standard Game of the Year Edition bevat 25 zeer gedetailleerde vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 38 handgemaakte luchthavens. Deze verbeterde editie introduceert Simmers aan  5 gloednieuwe vliegtuigen, 8 nieuwe handgemaakte luchthavens, 6 nieuwe Discovery Flights, nieuwe tutorials en updates voor het weersysteem. Van lichte vliegtuigen tot wide-body jets, vlieg met zeer gedetailleerde en nauwkeurige vliegtuigen in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Test je vliegvaardigheden tegen de uitdagingen van nachtvliegen, realtime atmosferische simulatie  en live weer in een dynamische en levende wereld. Maak uw vluchtplan naar overal ter wereld. De wereld is binnen handbereik. Deze versie speelt op Xbox Series X|S en is geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S. Games die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S laten ongeëvenaarde laadtijden, verbeterde beelden en stabielere framerates zien.

De wereld binnen handbereik:

Ga de lucht in en ervaar het plezier van vliegen in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Bevat 25 zeer gedetailleerde vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 38 handgemaakte luchthavens, 6 nieuwe Discovery Flights en updates van het weersysteem. Beschikbaar als gratis update voor bestaande eigenaren van Microsoft Flight Simulator  op pc,  of  Xbox Series X|S,  of spelers op Xbox Game Pass.

Levendige en gedetailleerde landschappen:

Dompel jezelf onder in onze planeet, een uitgestrekte en mooie wereld, met meer dan 1,5 miljard gebouwen, 2 biljoen bomen, bergen, wegen, rivieren en meer.

Geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S:

Deze versie van Microsoft Flight Simulator speelt op Xbox Series X|S en is geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S. Games die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S zullen ongeëvenaarde laadtijden, verbeterde beelden en stabielere framerates laten zien.

Levende wereld:

De aarde is levendig en verandert voortdurend en dat geldt ook voor de wereld van Microsoft Flight Simulator, die live verkeer, realtime weersomstandigheden en dieren omvat.

Vliegtuigen:

Verbeter je pilootvaardigheden in een verscheidenheid aan vliegtuigen, van lichte vliegtuigen tot commerciële jets met uitgebreide vluchtmodellen. Elk vliegtuig heeft zeer gedetailleerde en nauwkeurige cockpits met realistische instrumenten.

Checklist systeem:

Van pro tot beginner, schaal jouw niveau van volledig handmatig tot volledig geassisteerd met interactieve en gemarkeerde instrumentbegeleiding en checklists.

Live weersomstandigheden:

Met de weerengine kunnen gebruikers de live weermodus inschakelen om real-time weer te ervaren, inclusief nauwkeurige windsnelheid en -richting, temperatuur, vochtigheid, regen en meer.

Dag en nacht engine:

Ervaar de vlucht op elk moment van de dag of het jaar, rekening houdend met nachtelijke VFR, visuele vliegregels en navigatie.

Aerodynamische modellering:

Een ultramoderne physics-motor met meer dan 1000 stuurvlakken per vliegtuig zorgt voor een werkelijk realistische ervaring.

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform Xbox Series X, Xbox Series S
Genre Flight, Simulatie
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud Geen
Releasedatum 18-08-2021
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open