Just Dance 2023 - Xbox Series X - (Code In a Box)

0 reviews

Just Dance 2023 - Xbox Series X - (Code In a Box)

54,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Productinformatie

 

Hoe te gebruiken op de Xbox Series X|S:

Uitsluitend een downloadcode - dit product bevat geen fysieke cd of disk. Internetverbinding, Ubisoft-account en Xbox-account vereist om de code te kunnen inwisselen.

Just Dance 2023

Welkom in een nieuw danstijdperk met de Just Dance 2023 Edition!  Nu met online multiplayer, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en speltypen*: geniet het hele jaar door van een eindeloos dansfeest!

  • Online multiplayer: Speel Just Dance met wie je wilt, waar ze ook zijn, met deze gloednieuwe functie! Nodig tot wel vijf spelers uit om mee te dansen en ontdek wie de beste moves heeft.
  • Nieuwe gebruikersinterface: Stop met zoeken en begin met dansen met deze nieuwe, bijgewerkte en intuïtieve gebruikersinterface. Alles ligt binnen handbereik: afspeellijsten, speltypen en nummers!
  • Gepersonaliseerde ervaringen: Ontgrendel op maat gemaakte sessies en nummers, speciaal voor jouw voorkeuren en gewoontes. Daarnaast houdt Just Dance je voortgang en je scores bij, zodat je je skills aan iedereen kunt laten zien!

 Just Dance 2023 is hét dansspel dat het hele jaar door vernieuwend is!

*Extra content wordt doorlopend beschikbaar gesteld voor een beperkte tijd gedurende de 12 maanden na de release van de game. Downloaden en snelle internetverbinding vereist.

Extra video

Klik om de video te bekijken

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform Xbox Series X
Genre Dans
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud Geen
Releasedatum 22-11-2022
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open