Marvel's Avengers Xbox One

Marvel's Avengers Xbox One

29,99
Online nog 4 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Marvel's Avengers is een episch derdepersoons actie-avontuur dat een origineel, filmisch verhaal combineert met solo- en coöperatieve spelervaringen*. Vorm online een team van maximaal vier spelers, leer buitengewone krachten beheersen, maak aanpassingen aan een groeiende lijst helden en bescherm de aarde tegen escalerende dreigingen.

Een nieuw begin

Het is A-Day; een groot feest voor de superhelden waarbij zij de opening van een hoofdkwartier in San Francisco en de lancering van hun eigen Helicarrier met experimentele technologie vieren. Het feest duurt echter niet lang doordat een vijandige groepering de stad aanvalt en een ongeluk een gigantische catastrofe veroorzaakt.

De Avengers worden verantwoordelijk gehouden voor de schade, waarna de groep uit elkaar gaat en ieder zijn eigen pad volgt. Vijf jaar later zijn superhelden verboden, maar is er een nieuw kwaad waardoor de wereld de Avengers opnieuw nodig heeft.

Samen sta je sterker

Vanuit de speciale Helicarrier basis, selecteer jij de missies die je uitvoert. Speel filmische karakter specifieke solo missies die het verhaal verder helpen, of ga samen met tot drie vrienden een epische online Warzone missie aan. De keuze is aan jou.

Creëer je speelstijl

Iedere Avenger heeft zijn eigen krachten en kan door jou aangepast worden. Met elke missie speel je nieuwe items vrij waarmee jij je superhelden kan aanpassen naar je eigen speelstijl. Is jouw Thor meer van het dichtbij klappen uitdelen, of schakel jij je vijanden van een afstand uit?

Doordat de game ook na de launch updates blijft krijgen met nieuwe helden, missies en gear, is dit een game die je de komende jaren bezig zal houden.

*Eenmalige toegang benodigd voor singleplayer campagne. Online toegang benodigd voor multiplayer en om content na de release te downloaden. Gratis Square Enix-account vereist.  Platformspecifieke online abonnementskosten zijn mogelijk vereist. Bèta wordt op PlayStation®4 zeven (7) dagen eerder vrijgegeven dan op andere platforms.  Releasedata bèta, platform- en regiobeschikbaarheid worden nog bekendgemaakt.

Next Gen upgrade

Koop Marvel's Avengers Xbox One en ontvang een gratis upgrade van Xbox One naar Xbox Series X.

Specificaties

Kenmerken
Aantal spelers Single Player, 4 spelers Online Multiplayer
VR ondersteuning Nee
PEGI inhoud Geweld
Releasedatum 04-09-2020
Ontwikkelaar Crystal Dynamics, Nixxes Software BV, Eidos-Montréal
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie