Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Dyson luchtreiniger HOT + COOL ZWART

Dyson luchtreiniger HOT + COOL ZWART

649,-
Direct leverbaar Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Nu met een HEPA- en koolstoffilter cadeau! 

Deze actie is geldig van 30 november tot en met 27 december 2020. Je ontvangt jouw cadeau na registratie van je aankoop.

Bekijk de actie 
De Dyson Pure Hot+Cool detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen en maakt daar real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer. Op het ingebouwde lcd-scherm kunt u door middel van live rapporten zien welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in uw kamer zijn.De Air Multiplier™ technologie zorgt ervoor dat iedere seconde een gelijkmatige, krachtige luchtstroom van 290 liter wordt verspreidt, zodat er door de hele kamer gezuiverde lucht circuleert.

Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron uit de lucht. Nieuwe 350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren. Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat u kunt kiezen waar u de lucht wilt hebben. In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen.

Verwarmt de kamer gelijkmatig en efficient. Indien de doeltemperatuur bereikt is, stopt de machine automatisch met verwarmen om energie te besparen. Als de luchtkwaliteit dan nog niet goed is, zal de kamer gereinigd blijven worden via de verspreide (achterwaartse) modus. Als de temperatuur begint te dalen, wordt de machine geactiveerd om de temperatuur te handhaven.

In de nachtmodus worden de stilste luchtstroominstellingen gebruikt. Het apparaat blijft veranderingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren, maar gebruikt daarbij de stilste instellingen en een gedimd scherm.

Eenvoudig te onderhouden filters.

Ingebouwde herinneringen geven aan wanneer het filter vervangen moet worden.

Detecteren

intelligente machines detecteren vervuilende stoffen en verwijderen deze automatisch. Een nieuw LCD-display toont welke deeltjes en gassen de Dyson Pure Cool ™ verwarmende luchtreinigingsventilator in realtime automatisch detecteert. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer.

Vangen

Een verbeterd filter in de nieuwe verwarmende luchtreinigingsventilator vangt zowel fijnstof als gassen op. Dyson-technici hebben 60% meer HEPA opgenomen in een groter en dieper filter en in het filter bevindt zich drie keer meer actieve koolstof, die gassen, geuren en VOC's kan absorberen. Het 360º volledig afgedichte filtersysteem vangt 99,95% van de microscopische allergenen en verontreinigende stoffen op zo klein als 0,1 micron.

Projecteren

De Dyson Pure Cool™ verwarmende luchtreinigingsventilator is de enige luchtreiniger met Air Multiplier™-technologie en 350⁰ graden oscillatie, waardoor hij tot 290 liter schone lucht naar elke hoek van de kamer kan projecteren.

Zorgt voor warme, gereinigde lucht in de winter en koele, gereinigde lucht in de zomer.

Specificaties

Kenmerken
Soort luchtbehandeling Luchtreiniger
Technische details
Luchtzuiverings snelheid (CADR) 130 m³/uur
Aantal snelheidsstanden 10
Geluidsniveau 63.8 dB
Ionisator Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet

Top