Haal je product na 4 uur af met Click & Collect! Of bel jouw winkel voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Mill NE900WIFI

Mill NE900WIFI

179,-
Nog 1 op voorraad
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

mill ne900wifi

In samenwerking met Eker Design hebben we het nogal saaie product van paneelverwarmers opnieuw uitgevonden. Het resultaat is gewoonweg verbluffend. De kachel is zichtbaar, maar onzichtbaar. De afgeronde randen van het product, in combinatie met het licht gebogen front, heeft dit tot een designicoon in de verwarmingsindustrie gemaakt. Het prachtige design van Mill Steel is al snel het favoriete verwarmingsproduct geworden voor veel interieurontwerpers, architecten etc. Om mensen het leven echt gemakkelijk te maken bieden wij nu volledig geïntegreerde paneelverwarmers met WiFi, waarbij de kachels kunnen worden bediend met een druk op de knop van uw Millheat App. Door gebruik te maken van de App kunt u verschillende locaties (huis, hutten etc.) en zoveel kachels bedienen als u wilt. De App is gratis en er zijn geen verborgen kosten. Zoek naar "Millheat" in Google Play en Appstore.

 

Scandinavië, bekend om zijn lange winters en koele klimaat, geeft de voorkeur aan convectieverwarming; koude lucht wordt verwarmd als het door het verwarmingselement gaat, de warme lucht neemt toe in volume en stijgt, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe koude lucht, waardoor de ruimte efficiënt wordt verwarmd.

 

De Millheat app geeft u de vrijheid om uw kachels overal ter wereld te bedienen, met een druk op de knop. Vertel de app uw normale schema en het zal de temperatuur automatisch voor u aanpassen, waardoor uw leven gemakkelijk en comfortabel wordt. De app is zo gebouwd dat elke verwarming die wordt geïnstalleerd wordt aangesloten op een huis en een specifieke ruimte (waar een kamer uit één of meerdere kachels kan bestaan), of als onafhankelijke kachels die kunnen worden verplaatst tussen verschillende kamers.

- Bedien al uw kachels die zich op meerdere locaties bevinden (huis, hutten etc.), allemaal in de Millheat app. U kunt al uw kachels via dezelfde gebruiker bedienen, ongeacht waar de kachels zich bevinden.

- Wekelijkse programma's instellen met verschillende modi (Comfort, Sleep, Away en OFF)

- Individuele temperatuur instellen voor 3 verschillende modi in elke kamer

- Override de ingestelde programma's voor het hele huis, een specifieke kamer of een specifieke verwarming. U hoeft uw programma niet te bewerken als u eerder dan normaal thuiskomt)

- Bedien uw verwarming onafhankelijk van elkaar door deze niet toe te wijzen aan een specifieke ruimte en programma. Dit geeft u de vrijheid om de kachel van de ene kamer naar de andere te verplaatsen, afhankelijk van uw behoeften.

- Schakel de vakantiemodus in om energie te besparen terwijl u weg bent. De app verhoogt automatisch de temperatuur in uw huis voordat u weer thuiskomt.

- Deel uw huis met andere familieleden, zodat u gemakkelijk controle heeft

- Functie "Venster openen", die de verwarming automatisch uitschakelt als de temperatuursensoren een plotselinge daling van de temperatuur registreren. Na 10 minuten begint de verwarming automatisch weer te verwarmen.

 

De kachels (AV- en NE-serie, Convection SG1200WIFI, Oil Premium AB-H1500WIFI en WiFi Socket) hebben een geïntegreerde WiFi-module. Dit betekent dat er geen hub of het vervangen van de thermostaat nodig is. De kachels maken rechtstreeks verbinding met uw WiFi-netwerk. Zorg ervoor dat uw WiFi-router voldoende capaciteit heeft voor het aantal actieve apparaten dat op uw thuisnetwerk is aangesloten.

Specificaties

Technische details
Soort Verwarming
Plaatsing Muur
Verwarmingsvermogen 900 W
Instelbare thermostaat Ja
Aantal vermogenniveau's 3
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet