Philips filter FYM220/30

5 | 1 review
Philips filter FYM220/30

Uit het assortiment

Philips filter FYM220/30

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Het speciaal ontworpen filtersysteem bestaat uit drie lagen:een voorfilter, een HEPA-filter en een actieve koolstoffilter. Het voorfilter houdt de grote deeltjes tegen, zoals
stof en haar. Daarna vangt het HEPA-filter schadelijke stoffen op zoals virussen, bacteriën, huisstof, huidschilfers van huisdieren, pollen, vervuiling van buitenshuis, huisstofmijt, schimmelsporen, rook en andere allergenen en verontreinigende stoffen. Tot slot verwijdert het actievekoolstoffilter schadelijke gassen en onaangename geuren.

Gezonde lucht in huis

Dit geïntegreerde HEPA-filter en Active Carbon-filter vangt effectief schadelijke deeltjes op van slechts 0,003 µm, waaronder PM2.5, allergenen, bacteriën en virussen. Het absorbeert ook TVOC en luchtjes in zijn poriën en houdt dit vast. Het wordt aangeraden de filter binnen 24 maanden vanaf het eerste gebruik te vervangen. Gebruik altijd de originele Philips filters voor een optimale werking van het apparaat.

Specificaties

Kenmerken
Geschikt voor 3-in-1 luchtzuiveraar, ventilator, verwarming AMF220
Productdetails
EAN 8710103980575
Merk Philips
Type FYM220/30

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open