Duux luchtbevochtiger Beam Smart (Wit)

3 | 6 reviews
Duux luchtbevochtiger Beam Smart (Wit)

Uit het assortiment

Duux luchtbevochtiger Beam Smart (Wit)

Dit product is uit het assortiment

Alternatieven

Alternatieven

Duux luchtbevochtiger Beam 2 (Zwart)
Geschikt voor ruimtes tot m² : 40 m²
Bevochtigingscapaciteit: 350 ml/uur
Aantal snelheidsstanden: 3
Capaciteit watertank: 5 l
Geluidsniveau: 35 dB
169,-
Duux luchtbevochtiger Beam 2 (Wit)
Geschikt voor ruimtes tot m² : 40 m²
Bevochtigingscapaciteit: 350 ml/uur
Aantal snelheidsstanden: 3
Capaciteit watertank: 5 l
Geluidsniveau: 35 dB
Adviesprijs 189,99 178,99

Productinformatie

Maak kennis met Beam: de krachtige luchtbevochtiger met minimale voetafdruk. Met een watertankcapaciteit van vijf liter en hoge neveluitstoot van 350 ml per uur ben je altijd verzekerd van optimale prestaties. Je kunt Beam van bovenaf bijvullen – net zo eenvoudig als planten water geven. En dankzij de ingebouwde temperatuursensor en hygrostaat heb je altijd zicht op de luchtkwaliteit in huis. Het bedieningspaneel dient tevens als afstandsbediening en kan worden opgeborgen in het apparaat. En met de nieuwe Duux-app kan Beam altijd en overal worden gebruikt!

Past in elk interieur

Beam heeft een kleine voetafdruk en wordt geleverd in een strak wit of zwart design met een matte afwerking. Door de stevige aluminium voet met ingebouwde sfeerverlichting is het een geweldige toevoeging voor elke kamer in huis.

Indrukwekkende prestaties

Met een ultrasone neveluitstoot van 350 ml per uur is Beam een alleskunner als aankomt op het verbeteren van het binnenklimaat. De watertank van 5 liter werkt tot 25 uur in ruimtes tot 40m², terwijl de zelfregulerende hygrostaat een luchtvochtigheid tussen de 40 en 90% aanhoudt. En met minder dan 35dB is Beam muisstil.

Compleet en eenvoudig

Beam beschikt over drie standen en een zelfregulerende hygrostaat die de uitstoot automatisch regelt op basis van je voorkeursinstellingen. Daarnaast kan het apparaat zich automatisch uitschakelen en meet hij het waterniveau, de luchtvochtigheid en de temperatuur, zodat je altijd op de hoogte bent. Voor ultieme ontspanning kun je Beam ook gebruiken met aromatherapie.

Volledige controle en connectiviteit

Met Beam heb je de touwtjes in handen: het hoge resolutie LED scherm toont alle informatie die je nodig hebt, inclusief instellingen en waarden zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Met de losse afstandsbediening kan je Beam vanuit de hele kamer bedienen zonder op te staan uit je luie stoel of bank. Voor ultieme controle en bediening kun je gebruik maken van de gratis Duux-app met visuele interface.

Specificaties

Kenmerken
Soort Luchtbevochtiger
Soort luchtbehandeling Luchtbevochtiger
Technische details
Op afstand bedienbaar Ja
Maximale timer duur 8 uur
Verdampingstechnologie Ultrasonic
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open