Dyson luchtreiniger Pure Cool tafel (Wit/Zilver)

4.3 | 3 reviews
Dyson luchtreiniger Pure Cool tafel (Wit/Zilver)

Uit het assortiment

Dyson luchtreiniger Pure Cool tafel (Wit/Zilver)

Dit product is uit het assortiment

Plus- en minpunten

  • Pluspunt: Volledig ‘bladeless’ waardoor hij veilig en makkelijk schoon te maken
  • Pluspunt: Haalt tot wel 99.5% van de ultrafijne deeltjes op uit de lucht
  • Pluspunt: Eenvoudige bediening via een app
  • Minpunt: Werkt als ventilator, dus hij maakt de lucht niet kouder

Productinformatie

Nieuw - Geavanceerde technologie voor het koelen van jouw ruimte

De Dyson Pure Cool tafel is een 2 in 1: Luchtreiniger en ventilator. Hij detecteert en toont de luchtkwaliteit real-time in de Dyson Link app, geeft verkoeling wanneer jij dat nodig hebt en verwijdert gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.

Met de koelte van Dyson komen we de warme doch heerlijke zomerdagen met gemak door dankzij de Pure Cool tafel luchtreiniger

Waar te plaatsen in huis

Dyson heeft in de Pure Cool-serie een compact formaat luchtreiniger ontworpen, handig te plaatsen op jouw (nacht)tafel, bureau of vensterbank. Waar jij de verkoeling nodig hebt, kun je dit apparaat kwijt.

Verspreidt een krachtige luchtstroom

Air Multiplier technologie levert een gelijkmatige, en toch krachtige luchtstroom van ruim 361 liter per seconde – die gezuiverde lucht door de hele kamer laat circuleren.

De Pure Cool tafel beschikt over diverse programma's die voor jou handig zullen uitkomen als jij de ruimte wilt reinigen maar dan zonder tocht (tochtvrije verspreide modus) of wanneer er ook behoefte is aan luchtcontrole, verkoeling en reiniging (nachtmodus). De Pure Cool tafel biedt verkoeling wanneer jij op de bank zit, maar ook wanneer jij je in woonkamer verplaatst naar bijvoorbeeld je bureau, de leesstoel of misschien wel de keuken. De tafel heeft namelijk een instelbare draaihoek van tussen de 45° en 350°, om gereinigde lucht door de hele kamer te verspreiden.

Verwijdert verontreinigende stoffen met een afgedicht 360° HEPA-filter en actief koolstoffilter

Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron op uit de lucht. Het beeldscherm op de Dyson Pure Cool Desk geeft ook aan hoe vuil de lucht is.

Herinnerd worden aan de vervanging van de filters

Snel en eenvoudig te vervangen filters is wat Dyson jou aanbiedt. Zo zal jij een melding in de app ontvangen wanneer de filters toe zijn aan vervanging.

 

Specificaties

Kenmerken
Soort Luchtreiniger
Soort luchtbehandeling Luchtreiniger
Technische details
Ionisator Nee
Luchtfilter Ja
Luchtzuiverings snelheid (CADR) 147 m³/uur
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open