Philips luchtreiniger AC3033/10

4.6 | 96 reviews

Philips luchtreiniger AC3033/10

499,99
Online nog 2 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • Kies je eigen bezorgmoment
 • Of kies uit 1 van de 4000 DHL ServicePoints
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Plus- en minpunten

 • Pluspunt: Verbonden met CleanHome+- app.
 • Pluspunt: Verwijdert 99,9% van virussen (3), allergenen en verontreinigende stoffen (4)
 • Pluspunt: Zuivert de lucht in minder dan 6 minuten.
 • Minpunt: Zuivert de lucht in kamers tot 135 m².

Productinformatie

Zuivert de lucht in minder dan 6 minuten (1)

Verwijdert 99,9% van virussen (3), allergenen en verontreinigende stoffen (4)

Je houdt jouw woning schoon en veilig met slechts één druk op de knop. De luchtzuiveraar filtert de onzichtbare virussen, allergenen en verontreinigende stoffen snel en effectief dankzij de CADR (Clean Air Delivery Rate) van 520 m³/u.

Hoge prestaties

De 360°-luchtstroom bestrijkt ruimten tot 135 m² en verspreidt schone lucht in elke hoek van de kamer. Dit verhoogt de prestaties tot een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 520 m³/u. In slechts 6 minuten wordt 20 m² gezuiverd. (2)

Verwijdert 99,97% van deeltjes

3-laagse filtering met NanoProtect HEPA, actievekoolstoffilter en voorfilter vangt 99,97% van de ultrafijne deeltjes zo klein als 0,003 micron (4), zodat u bent beschermd tegen PM2.5, bacteriën, pollen, stof, schilfers van huisdieren, gas en andere vervuilende stoffen. Gecertificeerd door het European Centre for Allergy Research Foundation.

Verwijdert tot 99,9% van virussen

Vangt aerosolen op, waaronder aerosolen die ademhalingsvirussen kunnen bevatten. Onafhankelijk getest door Airmid Healthgroup om tot 99,9% van virussen en aerosolen uit de lucht te verwijderen (3). Ook getest voor het coronavirus (5).

Intelligente sensoren

Scant de lucht 1000x per seconde om ultrafijne deeltjes te detecteren. Meldt de luchtkwaliteit in realtime en kiest op intelligente wijze de juiste snelheid voor jouw huis (in de automatische modus).

Kwaliteit waarop je kan vertrouwen

Philips-luchtzuiveraars ondergaan 170 verplichte en strikte inspectietests voordat ze uit de fabriek worden vrijgegeven. Ze worden onderworpen aan strenge levensduur- en duurzaamheidstests, voor continu gebruik, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Uiterst stille werking

In de slaapstand wordt het licht van het display gedimd en doet de luchtzuiveraar zijn werk in bijna complete stilte, voor schone lucht terwijl u slaapt. Gecertificeerd door Quiet Mark.

Automatische omgevingsverlichting De displayverlichting past zich automatisch aan de omgeving van jouw kamer aan, zodat je alle voordelen hebt, maar niet wordt gestoord.

Laag energieverbruik

Dankzij het energiezuinige ontwerp verbruikt de luchtzuiveraar maximaal 55 W. Dit komt overeen met één standaard gloeilamp.

Display luchtkwaliteit

Bekijk in één oogopslag de realtime luchtkwaliteit in jouw huis. Het display toont het niveau van allergenen, gassen en PM2.5 in numerieke vorm en met een intuïtieve kleurenring.

Monitoring en bediening met de app

Houd de luchtkwaliteit in de gaten en bedien jouw luchtzuiveraar altijd en overal met de Clean Home+-app. Ontvang een waarschuwing wanneer de luchtkwaliteit niet goed is.

Automatische modus en 4 snelheidsniveaus

Gebruik jouw product in de intelligente automatische modus of kies uit 4 snelheidsniveaus: Slaapstand, Snelheid 1, 2 en Turbo - om de luchtstroom en het geluidsniveau volledig onder controle te houden.

Slimme filterindicator

De luchtzuiveraar berekent nauwkeurig de levensduur van het filter op basis van het vervuilingsniveau en de gebruiksduur. U wordt gewaarschuwd wanneer het filter moet worden vervangen, voor eenvoudig onderhoud.

* (1)Van de lucht die door het filter stroomt; het is een theoretische tijd voor eenmalig zuiveren berekend door de CADR van 520 m³/u te delen door de kamerinhoud van 48 m³ (aangenomen dat de kamer een oppervlakte van 20 m² heeft en 2,4 m hoog is).

* (2)Berekend met de Clean Air Delivery Rate (CADR) van 520 m³/u, aangenomen dat kamer 2,4 m hoog is.

* (3) Antibacteriële verwijderingsgraadtest uitgevoerd bij Airmid Healthgroup Ltd., getest in een proefkamer van 28,5 m³, vervuild met deeltjes influenza A in de lucht (H1N1). * Een luchtzuiveraar alleen beschermt niet tegen Covid19, maar kan deel uitmaken van een plan om jezelf en jouw gezin te beschermen (US Environmental Protection Agency)

* (4)Van de lucht die door het filter stroomt, getest met NaCl-aerosol door IUTA volgens DIN71460-1. * (5)Antibacteriële verwijderingsgraadtest in een extern laboratorium, in een testkamer die is verontreinigd met aviaire coronavirus-aerosolen (IBV), met een Philips HEPA NanoProtect-filter.

* (6)De aanbevolen levensduur van het apparaat is gebaseerd op een theoretische berekening van de gemiddelde jaarlijkse regionale waarden van schadelijke luchtdeeltjes buiten en dagelijks gebruik van de luchtzuiveraar gedurende 16 uur in de automatische modus.

* (7)De beschikbaarheid van Alexa en Google Home is afhankelijk van jouw locatie.

Specificaties

Kenmerken
Soort luchtbehandeling Luchtreiniger
Technische details
Ionisator Ja
Luchtzuiverings snelheid (CADR) 400 m³/uur
Filteren
Filter type HEPA-filter, actievekoolstoffilter, voorfilter
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open