AEG elektrische wisser WX7-60A2

65,-
Thuis bezorgen: Op voorraad

Productinformatie

Revolutionair de ruiten schoonmaken

Vieze ruiten kunnen heel storend zijn, vooral als de zon er op staat en je het extra goed kunt zien. Het wassen van de ruiten is waarschijnlijk ook niet je grootste hobby, het kost veel energie en vaak zitten de ruiten vol met strepen. De WX7 elektrische wisser van AEG zorgt voor schone ruiten, zonder strepen. Met de revolutionaire ruitenreiniger is het schoonmaken een stuk eenvoudiger en zijn al je ramen sneller schoon.

Geen strepen meer

De AEG WX7-60A2 ruitenreiniger beschikt in tegenstelling tot de trekker of zeem die je normaal gesproken gebruikt, over natuurrubberen bladeren. Deze bladeren zorgen ervoor dat er geen strepen op de ruiten komen. Het maakt hierbij niet eens uit in welke richting je gaat, het resultaat blijft streeploos. De AEG WX7-60A2 elektrische wisser is een apparaat, maar de herrie die je misschien verwacht blijft uit. Deze ruitenreiniger is erg stil met maar 60 decibel. Bij de ruitenreiniger krijg je diverse accessoires zoals een extra grote zuigmond en een kleine zuigmond. Deze klik je er makkelijk op, zodat je voor ieder raam de juiste maat hebt. Er kan 0.11 liter in het waterreservoir. Is het tijd om hem bij te vullen? Dan haal je het waterreservoir eenvoudig van de AEG WX7-60A2 af om hem bij te vullen. Wanneer het tijd is om het waterreservoir schoon te maken, kan hij gewoon in de vaatwasser. De ruitenreiniger werkt op een lithium batterij. Deze batterij is een stuk sterker en kan tot wel 60 minuten in volle kracht door.

Voordelen van de AEG WX7-60A2

  • Stil in gebruik
  • Inclusief accessoires
  • Afneembaar waterreservoir dat in de vaatwasser kan
  • Anti-lek systeem

Klaar voor schone ruiten?

Ben je klaar voor stralend schone ruiten zonder strepen en vlekken? Kies dan voor de AEG WX7-60A2 elektrische wisser. De ruitenreiniger lekt niet, doet zijn werk goed in alle richtingen, is stil en zorgt voor perfect schone ramen.

Specificaties

Technische details
Werkbreedte 29 cm
Accu/batterij energie-opslagtechnologie Li-ion
Kleur van het product Zwart, Blauw
Accu/Batterij
Battery life 90 min
Energie
AC invoer frequentie 50/60 Hz
AC invoer voltage 220 - 240 V
Gewicht en omvang
Breedte 1005 cm
Diepte 17.8 cm
Hoogte 29.7 cm
Gewicht 962 g
Productdetails
EAN 7332543550227
Merk AEG
Type WX7-60A2

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5989 beoordelingen)