AEG elektrische wisser WX7-60A2

AEG elektrische wisser WX7-60A2

Uit het assortiment

AEG elektrische wisser WX7-60A2

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Revolutionair de ruiten schoonmaken

Vieze ruiten kunnen heel storend zijn, vooral als de zon er op staat en je het extra goed kunt zien. Het wassen van de ruiten is waarschijnlijk ook niet je grootste hobby, het kost veel energie en vaak zitten de ruiten vol met strepen. De WX7 elektrische wisser van AEG zorgt voor schone ruiten, zonder strepen. Met de revolutionaire ruitenreiniger is het schoonmaken een stuk eenvoudiger en zijn al je ramen sneller schoon.

Geen strepen meer

De AEG WX7-60A2 ruitenreiniger beschikt in tegenstelling tot de trekker of zeem die je normaal gesproken gebruikt, over natuurrubberen bladeren. Deze bladeren zorgen ervoor dat er geen strepen op de ruiten komen. Het maakt hierbij niet eens uit in welke richting je gaat, het resultaat blijft streeploos. De AEG WX7-60A2 elektrische wisser is een apparaat, maar de herrie die je misschien verwacht blijft uit. Deze ruitenreiniger is erg stil met maar 60 decibel. Bij de ruitenreiniger krijg je diverse accessoires zoals een extra grote zuigmond en een kleine zuigmond. Deze klik je er makkelijk op, zodat je voor ieder raam de juiste maat hebt. Er kan 0.11 liter in het waterreservoir. Is het tijd om hem bij te vullen? Dan haal je het waterreservoir eenvoudig van de AEG WX7-60A2 af om hem bij te vullen. Wanneer het tijd is om het waterreservoir schoon te maken, kan hij gewoon in de vaatwasser. De ruitenreiniger werkt op een lithium batterij. Deze batterij is een stuk sterker en kan tot wel 60 minuten in volle kracht door.

Voordelen van de AEG WX7-60A2

  • Stil in gebruik
  • Inclusief accessoires
  • Afneembaar waterreservoir dat in de vaatwasser kan
  • Anti-lek systeem

Klaar voor schone ruiten?

Ben je klaar voor stralend schone ruiten zonder strepen en vlekken? Kies dan voor de AEG WX7-60A2 elektrische wisser. De ruitenreiniger lekt niet, doet zijn werk goed in alle richtingen, is stil en zorgt voor perfect schone ramen.

Specificaties

Technische details
Werkbreedte 29 cm
Accu/Batterij
Battery life 90 min
Accu/batterij oplaadtijd 2 uur
Accu/batterij energie-opslagtechnologie Li-ion
Energie
AC invoer frequentie 50/60 Hz
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Kärcher vervang zuigstrips 26330050
8,05
Kärcher vensterreiniger Window Vac 6.295-302.0
6,91

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie