BISSELL stoomreiniger 1977N Vac&Steam

175,- 158,52
16,48 voordeel
Thuis bezorgen: Op voorraad

Productinformatie

Nu 30 dagen uitproberen!

Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019

Bekijk de actie  


Alles-in-één stofzuiger en stoomreiniger

Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoomreiniger. Het stofzuigt en stoomt tegelijk of apart! Het elektronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om eenvoudig te veranderen van stomen naar stofzuigen, of beide functies tegelijk te gebruiken. Maak optimaal schoon zonder chemicaliën.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door tegelijkertijd te stofzuigen en de vloer schoon te stomen. Vergeet de bezem, stoffer en blik en zuig alle soorten stof, groot en klein, op met de krachtige ‘Cyclonic Action’ stofzuiger. Dankzij ‘Dry Tank’ technologie blijft het droge stof en vuil apart van de stoom. Met de ‘Easy Empty’ knop is de stofkamer eenvoudig te legen. De stofzuiger beschikt over twee stoffilters, schuim en geplooid, die beiden wasbaar zijn en de kleinste stofdeeltjes vasthouden zodat ze niet teruggeblazen worden in huis. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd waterfilter die alle mineralen uit het water haalt, zodat de machine optimaal beschermd wordt.

Gemakkelijk in gebruik

De BISSELL Vac&Steam is gemakkelijk te gebruiken dankzij de digitale ‘easy touch’ knoppen op het handvat, waarmee je eenvoudig over kunt schakelen van stofzuigen naar stomen of beiden tegelijk, en waarmee de ‘Steam-on-Demand’ knop te bedienen is, die het mogelijk maakt te stomen waar en wanneer je wilt. De steel van de Vac&Steam is in hoogte verstelbaar, waardoor opruimen en schoonmaken nog gemakkelijker wordt.

Specificaties

Design
Soort Alles-in-één stofzuiger en stoomreiniger
Capaciteit 0.95 l
Capaciteit van de boiler 400 ml
Prestatie
Stoomdruk 2.5 bar
Geluidsniveau 81 dB
Actieradius 7.6 m
Geschikt voor Coating vloeren, Laagpolig tapijt
Ergonomie
Afneembaar waterreservoir Nee
Energie
Vermogen 1600 W
Gewicht en omvang
Hoogte 116.8 cm
Breedte 28 cm
Diepte 25 cm
Kenmerken
Lengte kabel 7.6 m
Productdetails
EAN 011120235340
Merk BISSELL
Type 1977N VAC & STEAM

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5973 beoordelingen)