Kärcher elektrische wisser WV2 Premium Plus (wit)

53,99
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Productinformatie

Krijg nu een fles reinigingsmiddel vergoedt!

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019

Bekijk de actie  


De unieke Karcher Window Vac maakt het schoonmaken van ramen en andere gladde opervlakken een stuk aangenamer en bespaart je enorm veel tijd en moeite. De slimme combinatie van de sproeifles en de wisser, samen met de opzuigfunctie van de Window Vac, zorgen voor efficiente reiniging en een schitterend streeploos resultaat.

Snel, druppel- en streepvrij resultaat
Met de batterij-aangedreven Window Vac reinig je de ramen drie maal sneller dan met de traditionele methodes. De slimme electronische wateropzuiging voorkomt vervelende druppels op de vloer en vervelende strepen op het raam horen definitief tot het verleden.

Hygienisch en ergonomisch
Het LED display is geïntegreerd in de aan/uitschakelaar in het handvat en geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen. De handige, ergonomische Window Vac zorgt voor een hygiënische reiniging, omdat direct contact met het vuile water wordt vermeden. De vuilwatertank kan altijd snel en eenvoudig worden leeggemaakt indien nodig.

Stil, lichtgewicht en flexibel
Dankzij zijn laag gewicht en zijn aangenaam laag geluidsniveau wordt vensters reinigen een plezierig klusje. Dankzij de extra smalle zuigmond kunnen zelfs moeilijk bereikbare plaatsen zoals ramen met smalle ruitjes moeiteloos worden schoongemaakt. De reinigingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Specificaties

Technische details
Werkbreedte 28 cm
Kleur van het product Zwart, Wit
Energie
AC invoer frequentie 50/60 Hz
AC invoer voltage 220-240 V
Gewicht en omvang
Breedte 8.8 cm
Diepte 11 cm
Hoogte 32 cm
Gewicht 600 g
Productdetails
EAN 4039784834163
Merk Karcher
Type WV2PREMIUMPLUS WHITE

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5973 beoordelingen)