Philips Hue Color Starterkit + Google Home Mini (Wit)

179,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Met deze bundel beschik je over een geweldig startpakket voor jouw eigen smarthome omgeving. Bedien je verlichting via een app, via de meegeleverde dimmer of met je stem.

Smartverlichting starterkit, eenvoudig uit te breiden met andere smart apparaten

Het mooie aan dit pakket is dat je het heel eenvoudig uit kan breiden met meer lampen of andere smart apparaten. Door de toevoeging van de Google Home mini is dit pakket niet alleen geschikt om je verlichting met spraakopdrachten aan te sturen, je kan hiermee heel veel verschillende smart-apparaten eenvoudig met je stem te bedienen.

Spraak besturing

Om apparaten met je stem aan te kunnen sturen, begin je je zin met “Hey Google” terwijl de Google Home mini bij jou in de ruimte staat. Volg dit op met een vraag of opdracht. “Hey Google, zet de verlichting in de slaapkamer aan” of “Hey Google, staan er files op mijn route?”. Door een Chromecast aan je systeem toe te voegen kan je zelfs je TV een bepaalde serie voor je laten afspelen, geen afstandsbediening meer nodig.

Inhoud Bundel

Het pakket bestaat uit een Google Home mini en de Philips Hue White and Color Ambiance starterkit E27. De Hue starterkit bestaat op zijn beurt uit 3 stuks White and Color lampen met E27 fitting, Hue Bridge, Hue Dimmer en de bijbehorende kabels.

  • Google Home – Smartspeaker met spraakbediening
  • White and Color E27 lampen – In alle kleuren maar ook in wit instelbaar
  • Hue Bridge – Brein van het Hue systeem, geschikt om 50 lampen of accessoires mee te verbinden
  • Hue Dimmer – Dimmer op batterijen, zet het licht aan/uit, stelt een scène in of dimt het licht. Geheel persoonlijk te configureren via de app.

Specificaties

Productdetails
EAN 5415247176404
Merk Philips HUE
Type COLOR STARTER KIT + GOOGLE HOME MINI

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5380 beoordelingen)