Kärcher alleszuiger WD6PREMIUM

4.6 | 27 reviews
Kärcher alleszuiger WD6PREMIUM

Uit het assortiment

Kärcher alleszuiger WD6PREMIUM

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Stof-/waterzuiger WD 6 P Premium.

Gepatenteerde technologie voor de filtervervanging. Snel en eenvoudig vervangen van de filter door de uitklapbare patroonfilter - geen enkel contact met het vuil. Voor het opzuigen van zowel droog als nat vuil zonder de filter te moeten verwisselen.

Nieuw ontwikkelde vloerzuigmond en zuigslang. Voor perfecte reinigingsresultaten, voor zowel droog als nat, fijn als grof vuil. Voor een maximaal comfort en flexibiliteit bij het stofzuigen.

Verwijderbare handgreep, Voor het eenvoudig stofzuigen zelfs op de smalste plaatsen.

Geweldige filterreiniging. Krachtige luchtstoten duwen het vuil van de filter naar het vuilreservoir met één druk op de knop. De zuigkracht wordt snel hersteld.

Handige blaasfunctie. De praktische blaasfunctie helpt overal waar stofzuigen niet mogelijk is. Moeiteloze vuilverwijdering uit b.v. een grintkuil.

Afvoerschroef. Tijd- en energiebesparing bij het verwijderen van grote hoeveelheden water.

Praktische parkeerstand. Snelle en handige tijdelijke opberging van de zuigbuis en de vloerzuigmond tijdens onderbrekingen.

Praktische opbergplaats voor kabel en toebehoren. Plaatsbesparende, veilige en goed bereikbare opberging van de zuigslang, aansluitslang en toebehoren.

Draaiknop (Aan/Uit) met instelbare zuigkracht. Zuigkracht variabel instelbaar voor normaal gebruik en gebruik met elektrisch gereedschap.

Specificaties

Design
Vloeistoftank capaciteit 2.5 l
Soort buis Telescopisch
Materiaal behuizing Roestvrijstaal (RVS)
Soort stofopvang Zakloos
Kleur van het product Black, Yellow
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open