Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

iRobot robotstofzuiger Roomba 976

iRobot robotstofzuiger Roomba 976

449,-
Thuis bezorgen: Op voorraad
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Roomba 976 navigeert moeiteloos door een complete woonlaag van jouw huis, houdt bij waar hij zich bevindt en laadt zichzelf op tot het werk is gedaan. Het AeroForce 3-staps reinigingssysteem levert meer zuigkracht met de 2e generatie motor voor minder onderhoud en betere reinigingsprestaties, en met de iRobot HOME App kun je reiniging van afstand plannen en uitvoeren.  

Reinigt een complete woonlaag

iAdapt 2.0 Navigation met visuele lokalisatie zorgt ervoor dat Roomba 976 moeiteloos en efficiënt navigeert in de verschillende vertrekken van een complete woonlaag en bovendien steeds zijn eigen locatie bijhoudt.

Moeiteloze en efficiënte navigatie door meerdere ruimtes

De robot gebruikt een zeer efficiënt reinigingspatroon en een heel scala aan sensoren, waardoor de hij zich kan aanpassen aan de dagelijkse rommel en meubels die hij tegenkomt. Zo kan de robot jouw huis grondig reinigen in alle hoeken en gaten.
Detecteert vuil dat makkelijk over het hoofd wordt gezien. Gebruikt optische en akoestische sensoren om plekken met hoge concentraties vuil, stof en huisdierharen te detecteren en reinigt extra grondig waar dat nodig is. Door het lage ontwerp kan Roomba ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan.

Maak verbinding om jouw vloer op afstand te reinigen

Met de iRobot HOME App kun je jouw stofzuigrobot heel handig overal en op elk gewenst moment programmeren en starten. Kies speciale reinigingsvoorkeuren en bekijk de status van reinigingstaken. In de Clean Map-rapporten kun je zien waar jouw robot heeft gereinigd en kun je ook allerlei andere details bekijken, zoals het dekkingsgebied en de duur van voltooide taken. Je kunt bovendien pushmeldingen ontvangen wanneer jouw robot een reinigingstaak heeft voltooid: gewoon op jouw smartphone.

Kan probleemloos haren verwerken

De extractors zonder borstelharen voorkomen dat haar en ander stof zich ophoopt en dat er verstoppingen ontstaan, waardoor Roomba de dagelijkse portie stof nog beter de baas is. Je kunt Roomba zo programmeren dat deze maximaal zeven keer per week stofzuigt zodat jouw huis elke dag schoon blijft. Roomba heeft een speciaal lampje dat aangeeft wanneer de opvangbak vol raakt en moet worden geleegd. Je kunt het niveau en de status van de opvangbak ook bekijken in de iRobot HOME App.

Reinigt alle vloertypen

Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door jouw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhouten vloeren en laminaatvloeren. Keert automatisch terug naar het oplaadstation en laadt zichzelf op: Roomba is altijd klaar om te reinigen omdat hij na het reinigen automatisch terugkeert naar zijn Home Base om zich op te laden.

Tot 50% betere reinigingsprestaties

Het AeroForce 3-staps reinigingssysteem beschikt over vuilextractors en de 2e generatie motor voor betere reinigingsprestaties en lagere onderhoudskosten. De dubbele, tegengesteld draaiende extractors hebben een duurzaam rubberen loopvlak dat vuil van elk vloertype opneemt en klitten van de borstelharen en onderhoud aan de borstel verminderd. Veegt langs wanden en in hoeken: de draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terechtkomen. Filtert 99% van alle allergenen, pollen en deeltjes: vangt deeltjes zo klein 10 micron met het hoogefficiënt AeroForce filter. 

Specificaties

Design
Soort stofopvang Zakloos
Stof capaciteit 0.6 l
Kleur van het product Beige, Black, Brown
Prestatie
Reinigt ondergronden Tapijt, Harde vloeren
HEPA filtersysteem Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Geen onderzoekskosten
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

2 + 3 jaar extra Service Plus Polis
59,95
449,-

Gespreid betalen met krediet