1. Home
 2. Huishouden
 3. Stofzuiger
 4. Steel / kruimelzuiger
 5. Bosch steelstofzuiger Readyy'y BBH22041

Bosch steelstofzuiger Readyy'y BBH22041

Een slimme snoerloze 2 in 1 oplossing; kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat. Voorzien van 2 vermogensstanden en een elektrische borstel voor een grondige reiniging van alle vloeren. De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor.
Soort: Snoerloze steelstofzuiger
Soort stofopvang: Zakloos
Accu/batterij oplaadtijd: 16 uur
Oplaadstation: Nee
Hoogte: 116 cm
Meer specificaties…
199,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Wpro geurneutralisator Fresh'Air ODA014

De Wpro FRESH'AIR gel neutraliseert onaangename geuren zoals tabak, schimmels,…
De Wpro FRESH'AIR gel neutraliseert onaangename geuren zoals tabak, schimmels, verf, schimmels, dieren en brandstoffen. Verfrist FreshÁir verspreidt een aangename frisse geur. Effectief De gel werkt door verdamping en blijft tot 8 weken werkzaam. 250 ml, geschikt tot een oppervlakte van 25 m2.

€ 9,99

Bundels

Bosch Duo Deal

Bosch steelstofzuiger Readyy'y BBH22041 Bosch steelstofzuiger Readyy'y BBH22041
Van € 398,00
€ 349,00
Je voordeel is € 49,00

Beschrijving

Krachtig zuigen zonder snoer met de Bosch steelstofzuiger BBH22041

De Bosch BBH22041 is een krachtige steelstofzuiger die geen netstroom nodig heeft. Zijn krachtige batterij garandeert een lange werktijd. Ook hoef je geen gebruik te maken van stofzuigerzakken. Daarnaast heeft het een geïntegreerde kruimelstofzuiger.

Een stofzuiger en kruimelzuiger in één uitvoering

Je wilt een stofzuiger die gemakkelijk te hanteren is en overal bij kan, ook op de moeilijkst bereikbare plekken. De BBH22041 steelstofzuiger heeft een zeer flexibele kop zodat je niet onnodig met meubilair hoeft te slepen om overal bij te kunnen. Als je de kussens van je meubilair wilt schoonmaken, koppel je gewoon de geïntegreerde kruimelzuiger los. Met dit handzame en lichte apparaat zuig je haren, vuil en kruimels op de meest comfortabele manier op. De krachtige motor garandeert een grondig resultaat. Dat werkt voor jou gemakkelijk én snel.

Veel gebruiksgemak en grote flexibiliteit

De BBH22041 heeft een handige hoogte en een groot en gemakkelijk te hanteren handvat. Daardoor hoef jij niet gebukt te werken en maak je jouw ruimtes op een comfortabele en rustige manier schoon. Al het vuil wordt opgevangen in de opvangbak, die je snel los kunt koppelen en in de vuilnisbak kunt legen. Je hebt nooit meer last van capaciteitsverlies door een te volle stofzuigerzak en je hoeft nooit meer apart stofzuigerzakken te kopen. Dit scheelt ruimte. Je filters zijn gemakkelijk los te koppelen en te reinigen. Zo begin je elke schoonmaakklus met een haast nieuwe stofzuiger. Omdat deze stofzuiger werkt op een batterij, kom je nooit in de knoei met een elektriciteitssnoer dat net te kort is, of vast blijft zitten achter je meubels. Zo werk je soepel, snel en efficiënt.

Gemakkelijk te onderhouden en snel op te laden

Alle onderdelen zijn gemakkelijk los te koppelen en als je ze regelmatig reinigt, blijft je Bosch BBH22041 goed presteren. De NiMH-batterij heeft een lange levensduur en geeft je ongeveer 45 minuten werktijd. Hij laadt zichzelf binnen 16 uur op. Als je een tweede batterij aanschaft en er altijd een opgeladen houdt, kun je op elk moment werken. Als je klaar bent met werken, dan berg je jouw stofzuiger op en zul je zien dat hij nauwelijks plaats inneemt.

Specificaties

Design
Soort Snoerloze steelstofzuiger
Soort stofopvang Zakloos
Energie
Accu/batterij oplaadtijd 16 uur
Inhoud van de verpakking
Oplaadstation Nee
Gewicht en omvang
Hoogte 116 cm
Breedte 26.5 cm
Diepte 13.5 cm

Reviews