Proline steelstofzuiger Handypower25

3 | 1 review
Proline steelstofzuiger Handypower25

Uit het assortiment

Proline steelstofzuiger Handypower25

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De draadloze steelstofzuiger Handypower25 is een oplossing voor alle oppervlakken! Met een vermogen van 25,2 Volt, twee snelheidsstanden én een afneembare handstofzuiger maak jij binnen no time het hele huis weer spik en span. Deze steelstofzuiger is inclusief een muurbeugel en twee opzetstukken.

Gebruiksduur van 45 minuten

De Proline Handypower25 beschikt over twee standen en heeft daardoor een autonomie van 45 minuten in de normale modus en 18 minuten in de snelle modus. De oplaadindicator geeft aan wanneer de steelstofzuiger opgeladen moet worden. Binnen 5 uur is hij weer volledig opgeladen. De lithiumbatterij biedt je een kortere oplaadtijd en een langere autonomie dan een conventionele batterij.

Schoonmaken van vloer tot plafond

De afneembare buis is gemaakt van aluminium om hoge en lage ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. De stofbak met een inhoud van 0.35 liter is gemakkelijk te legen.

Lichtgewicht model

Deze steelstofzuiger van Proline weegt slechts 2,2 kg. Het gewicht is goed verdeeld om op, neer en tussen oppervlakken te reinigen. Bovendien kun je met de handstofzuiger moeilijke plekken in huis bereiken.

Draaibare borstel

Met zijn 180° gemotoriseerde zwenkborstel verwijdert de Handypower25 alle stof, maar ook haren van huisdieren.

Gemotoriseerde borstel met LED-lampje

Zie direct hoeveel vuil er op de vloer ligt op donkere plekken. Een LED-lampje op de borstel is ideaal voor stofzuigen in hoekjes en onder meubels waar geen licht is.

Specificaties

Design
Stof capaciteit 0.35 l
Kleur van het product Paars
Soort stofopvang Zakloos
Prestatie
Aantal standen 2
HEPA filtersysteem Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open