Shark steelstofzuiger IZ300EU

5 | 1 review

Shark steelstofzuiger IZ300EU

399,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • 30 dagen bedenktijd
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Plus- en minpunten

 • Pluspunt: Met een looptijd van 60 minuten kun je met gemak meerdere kamers in huis stofvrij maken.
 • Pluspunt: Dankzij twee borstelrollen maak je tapijt en harde vloeren grondig schoon.
 • Pluspunt: Dankzij drie standen wordt elk type vloer op de juiste manier gereinigd.
 • Minpunt: Met een geluidsniveau van 80 dB maakt deze steelstofzuiger relatief veel geluid.

Alternatieven

Deze producten zijn wel op voorraad:

Samsung steelstofzuiger Jet 75 Complete VS20T7536T5
Soort stofopvang: Zakloos
Draadloos: Ja
Geluidsniveau: 86 dB
Stof capaciteit: 0.8 l
Looptijd: 60 min
Adviesprijs 549,- 439,-
Dyson steelstofzuiger V10 Absolute
Soort stofopvang: Zakloos
Draadloos: Ja
Geluidsniveau: 87 dB
Stof capaciteit: 0.76 l
Looptijd: 60 min
499,-
Samsung steelstofzuiger Jet 75 Turbo VS20T7531T1
Soort stofopvang: Zakloos
Draadloos: Ja
Geluidsniveau: 86 dB
Stof capaciteit: 0.8 l
Looptijd: 60 min
Adviesprijs 499,- 339,-
Rowenta steelstofzuiger X-Force 11.60 RH9879 (Rood)
Soort stofopvang: Zakloos
Draadloos: Ja
Geluidsniveau: 82 dB
Stof capaciteit: 0.9 l
Looptijd: 45 min
Adviesprijs 399,99 334,-
Dyson steelstofzuiger V8 Motorhead
Soort stofopvang: Zakloos
Draadloos: Ja
Geluidsniveau: 82 dB
Stof capaciteit: 0.54 l
Looptijd: 40 min
349,-
Miele steelstofzuiger Triflex HX1 (Rood)
Soort stofopvang: Zakloos
Draadloos: Ja
Geluidsniveau: 80 dB
Stof capaciteit: 0.5 l
Looptijd: 60 min
Adviesprijs 569,- 449,-

Productinformatie

Zoek jij een krachtige, draadloze stofzuiger met de nieuwste technologieën, die met 50% meer zuigkracht de beste schoonmaakprestaties zal leveren? Dan is de Shark IZ300EU draadloze steelstofzuiger een geweldige keuze voor jou. De stofzuiger is perfect voor alle soorten vloertypen, die deze met zijn speciale borstelrollen grondig schoon zal maken. Bovendien kunnen ook meubels en hoge plaatsen schoongemaakt worden met de geïntegreerde kruimelzuiger. Natuurlijk ziet de steelstofzuiger er fantastisch en chique uit, en is deze voorzien van alle gemakken om het stofzuigen voor jou zo prettig mogelijk te maken.

Diepe reiniging van alle oppervlakken

Twee borstelrollen zorgen ervoor dat iedere oppervlak grondig schoongemaakt wordt. De zachte borstelrol tilt alle vuil van de vloer. De nieuwste Powerfins-borstelrol graaft diep in tapijten en komt altijd in direct contact met alle vloeren. Zo pakt deze meer vuil op dan normale stofzuigers. Deze Duoclean-technologie van Shark zorgt er zo voor dat met één veeg de kleinste stofdeeltjes tot grotere vuiltjes worden opgezogen van zowel harde vloeren als tapijten. Koppel de stofcontainer eenvoudig los van de stofzuigerbuis en leeg deze door hem alleen maar open te schuiven.

Standen voor harde vloeren en tapijten

Naast de speciale borstelrollen die in die direct contact komen met de vloer en ervoor zorgen dat ieder vuiltje hiervan opgepikt wordt, zorgen ook de verschillende standen voor harde vloeren en tapijten waarover de stofzuiger beschikt hiervoor. Bij de modus voor harde vloeren zullen de borstelrollen langzaam draaien, zodat onbedekte vloeren en kleine tapijten gereinigd kunnen worden. Bij de modus voor tapijten draaien de borstelrollen sneller rond, om vuil van ieder stukje van het tapijt te kunnen reinigen. De Anti-Hair Wrap technologie op de Powerfin-borstelrol zorgt dat haren direct uit de borstelrol verwijderd worden. Alle instellingen van de stofzuiger staan duidelijk weergegeven op het Smart LED-scherm.

Tot 60 minuten gebruikstijd

Met de accu van deze steelstofzuiger kun je tot wel 60 minuten aaneengesloten stofzuigen. Meer dan genoeg voor een dagelijkse schoonmaakbeurt of een snelle reiniging van de vloer of meubels! Heb jij echter meer tijd nodig voor het stofzuigen, dan zou je ook naar de Shark IZ320EU en de Shark IZ320EUT kunnen kijken, welke beschikken over een dubbele accu.

Sterke zuigkracht

Met 50% meer zuigkracht dan andere stofzuigers zorgt deze steelstofzuiger ervoor dat alle stof en kruimels snel en effectief opgezogen worden. De stofzuiger heeft drie verschillende zuigstanden: de Eco-modus, Dieptereiniging-modus en Boost-modus. De Eco-modus is perfect om batterij te besparen, waardoor je nog langer kunt stofzuigen zonder de steelstofzuiger op te hoeven laden. Voor dagelijkse schoonmaak gebruik je Dieptereiniging, en voor extra zuigkracht en zware schoonmaakklussen kun je het beste kiezen voor de Boost-modus. Hiermee biedt de stofzuiger de perfecte zuigkracht voor iedere schoonmaakklus.

Flexibele steel

De steel van de stofzuiger is flexibel door de speciale Flexology-technologie. Door deze steel om te buigen kun je gemakkelijk schoonmaken onder lage meubels, waar je normaal moeilijk bij kan komen. Bovendien neemt de stofzuiger minder ruimte in wanneer je deze opbergt, omdat deze volledig dubbelgeklapt kan worden. Zo kan deze zelfs in lage kasten opgeborgen worden.

Geïntegreerde kruimelzuiger

Shark steelstofzuigers beschikken over een geïntegreerde kruimelzuiger, om zo behalve de vloer ook alle meubels, de trap, auto en hogere plaatsen in huis schoon te kunnen maken. De kruimelzuiger klik je gemakkelijk los van de stofzuigerbuis, en hierop kunnen de verschillende opzetstukken ook gezet worden. De stofzuiger is daarom de ideale aanschaf voor iedere schoonmaakklus in huis!

Gemakkelijk te legen

Koppel de stofcontainer eenvoudig los van de stofzuigerbuis en leeg deze door hem alleen maar open te schuiven. Zo kom je zelf niet in aanraking met het stof, en kun je meteen weer verder stofzuigen. Ook kan de stofcontainer gemakkelijk compleet gereinigd worden door deze af te spoelen met water.

Specificaties

Design
Stof capaciteit 0.7 l
Kleur van het product Black, Orange
Droog vuil 0.7 l
Soort stofopvang Zakloos
Prestatie
Aantal standen 3
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Geen onderzoekskosten
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Bij een defect aan je product, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij repareren je product kosteloos als het defect onder de garantie valt. De garantievoorwaarden kun je nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij je product of op de website van de fabrikant.

Dekking Service Plus Polis:

 • • Looptijd 5 jaar (3 jaar aanvulling op de wettelijke garantie)
 • • Recht op kosteloos herstel of vervanging
 • • Geen onderzoekskosten
 • • Niet aan tonen dat het technisch defect buiten je schuld om is ontstaan
 • • Reparatie niet mogelijk? Je ontvangt kosteloos een vervangend product voor de aanschafwaarde, gedurende de hele looptijd
 • • Gratis leenstofzuiger tijdens reparatie
49,95
399,- Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Product reviews

Chat open