AEG stofzuiger AB61C3GG

Vergelijk prijzen van € 219.95 tot € 219.95 van 1 winkels. De laagste prijs voor de AEG stofzuiger AB61C3GG vind je bij AEG.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 219,95
Nieuw € 189,95

Productomschrijving

De AEG stofzuiger met stofzak AB61C3GG biedt je krachtige prestaties en is uiterst gebruiksvriendelijk. Met zijn intuïtieve bediening en automatische vloerstand op de zuigmond werkt de in Granite Grey uitgevoerde Clean 6000 stofzuiger met minder onderbrekingen, voor een perfect resultaat.


Zichtbare resultaten

Het design van de Dust Magnet Silent zuigmond garandeert een uitstekende zuigkracht voor fijnstof; 100% stofverwijdering uit kieren. Heb je een afwisseling van bijvoorbeeld laminaat en tapijt? Geen probleem. De automatische vloerstand op de zuigmond maakt het zuigen op harde vloeren en tapijt mogelijk zonder handmatig te moeten omschakelen.


Makkelijk in gebruik dankzij de voetbediening

Buk je niet gemakkelijk of doe je dat liever niet zo vaak? Pas heel eenvoudig de zuigkracht aan, schakel de stofzuiger aan/uit of gebruik de snoerhaspel met je voet. De CLEAN 6000 stofzuiger met zak heeft namelijk een eenvoudige bediening zonder lastig bukken.


Krachtige filtratie voor gezondere lucht

De stofzak S-bag Classic Long Performance en het wasbare hygiënefilter verwijderen tot 99,99% deeltjes > 1 micrometer, voor schonere uitgestoten lucht.


Accessoires

De stofzuiger wordt geleverd met een extra lange en flexibele spletenzuigmond + 3-in-1 accessoire: spletenzuigmond, zuigmond voor zetels en meubelborstel.


Plus- en minpunten

🟢 Krachtig apparaat met efficiënte zuigmond.

🟢 Met wasbaar hygiënefilter dat 99,99% van de stofuitstoot wegfiltert.

🟢 Met handig 3-in-1-accessoire dat dient als kierenzuigmond, borstel en meubelzuigmond.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.