Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine

3.3 | 3 reviews
Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine

Uit het assortiment

Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De Miele Complete C3 TotalCare EcoLine voor elk reinigingsprobleem

De Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine is een slimme stofzuiger met omvangrijk pakket accessoires voor vrijwel elk reinigingsprobleem.

Een echte alleskunner

Deze stofzuiger is een alleskunner op het gebied van stofzuigen. Dankzij de flexibele parketborstel worden harde vloeren behoedzaam gezuigd en de handturboborstel zorgt ervoor dat alle haren en pluisjes uit jouw huis worden verwijderd. Deze stofzuiger heeft voor elk reinigingsprobleem dat jij in huis tegenkomt een speciale borstel. Bovendien kan de zuigslang tot 1,5 meter verlengd worden, waardoor je altijd overal bij kunt.

Krachtige stofzuiger

De Miele Complete C3 TotalCare EcoLine heeft een Power Efficiency motor met een verbeterd rendement en een vermogen van 550 Watt. Dankzij de Boost-functie kan dit vermogen verhoogd worden tot 900 Watt. De AirClean-filter van deze stofzuiger filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes, waardoor hij altijd schone lucht uitblaast. En met een actieradius van 13 meter hoef je vrijwel nooit meer van stopcontact te wisselen.

Specificaties

Miele USP's
Twist2Open Nee
Click2Open Nee
Vortex technologie Nee
Automatisch Comfort oprolsnoersysteem Ja
DynamicDrive zwenkwielen Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open