1. Home
 2. Huishouden
 3. Stofzuiger
 4. Stofzuiger zonder zak
 5. Miele stofzuiger BLIZZARD CX1 COMFORT POWERLINE

Miele stofzuiger BLIZZARD CX1 COMFORT POWERLINE

Het schoonste resultaat De Vortex-technologie wekt een luchtstroom van meer dan 100 km per uur op. De Blizzard CX1 bereikt deze bijzonder hoge luchtsnelheid dankzij de efficiënte zuigmond, gestroomlijnde luchtstroom en innovatieve moto …
Gewicht: 6.5 kg
Actieradius: 10 m
Geluidsniveau: 76 dB
HEPA filtersysteem: Ja
Ingangsvermogen (max): 1200 W
Meer specificaties…
439,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Beschrijving

Het schoonste resultaat
De Vortex-technologie wekt een luchtstroom van meer dan 100 km per uur op. De Blizzard CX1 bereikt deze bijzonder hoge luchtsnelheid dankzij de efficiënte zuigmond, gestroomlijnde luchtstroom en innovatieve motor. Dit garandeert de opvang van grove stofdeeltjes en fijnstof. Zo krijgt stof geen schijn van kans.

Functie tegen oververhitting
Alle Miele-sledestofzuigers zijn door een temperatuurbegrenzer beveiligd tegen oververhitting. Als de luchtgeleiding verstopt raakt, bijvoorbeeld door een opgezogen voorwerp, wordt de motor veiligheidshalve automatisch uitgeschakeld. Nadat de verstopping is verholpen en het apparaat is afgekoeld, is de stofzuiger weer gereed voor gebruik.

Hygiënisch legen zonder stofzak
Grove stofdeeltjes en fijnstof worden in twee afzonderlijke stofreservoirs opgevangen. De grove stofdeeltjes worden opgevangen in het grote stofreservoir. Het fijnstof wordt dankzij het unieke Gore® CleanStream®-fijnstoffilter opgevangen in een apart fijnstofreservoir. Zo dwarrelt het opgezogen fijnstof niet terug de kamer in. Het legen van het stofreservoir is ongekend hygiënisch en zelfs gecertificeerd.

Het energienet wordt niet overbelast
Bij Miele-stofzuigers wordt het gekozen vermogen geleidelijk opgebouwd. Zo wordt overbelasting van het energienet voorkomen.

Comfort-handgreep ontziet bij stofzuigen de pols
Het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht en daarmee ook het vermogen optimaal worden verplaatst. Het beweegbare aansluitpunt van de zuigslang zorgt voor ergonomische bewegingsvrijheid. U kunt zich met de Comfort-handgreep gemakkelijk manoeuvreren, waardoor uw polsgewricht wordt ontlast. 

Voor korte pauzes tijdens het stofzuigen
De zuigmond wordt eenvoudig vastgezet aan de zijkant van de stofzuiger, zodat de zuigbuis stabiel vaststaat en weer direct te gebruiken is.

Wendbaar en behoedzaam De unieke DynamicDrive-wieltjes zijn zacht voor de vloer en uitzonderlijk wendbaar. Dankzij de rubberen bandjes, stalen assen en schokdempers beweegt de stofzuiger zeer soepel over de vloer. Bovendien voorkomen de DynamicDrive-zwenkwieltjes beschadigingen aan kwetsbare vloeren of drempels. 
 
Veelzijdig in gebruik
De Miele Blizzard-sledestofzuiger beschikt standaard over drie hoogwaardige accessoires: meubelzuigmond en kierenzuiger zijn geïntegreerd in het apparaat. Een reliëfborstel zit op de Eco Comfort-handgreep of is apart meegeleverd met het apparaat.

Maximale stabiliteit zonder omvallen
De Blizzard CX1 is uitgerust met vier draaibare zwenkwieltjes. Dit voorkomt omvallen en kantelen en zorgt voor gemakkelijk manoeuvreren door de kamer.

Automatische reinigingsfunctie
Speciale sensoren controleren het Gore® CleanStream®-fijnstoffilter. De ComfortClean-functie reinigt automatisch het fijnstoffilter, zodra het nodig is. De ComfortClean-functie kan ook handmatig worden geactiveerd. Na een aantal seconden is de Blizzard CX1 weer klaar voor gebruik. Zo blijft de effectiviteit van het filter tijdens de lange levensduur gegarandeerd.

Snel en hygiënisch legen
Het grote stofreservoir met grof stof is eenvoudig en snel te legen via één druk op de knop. Het stof valt direct naar beneden in de afvalbak. Zo komt u niet in contact met het stof. Het legen van het grote stofreservoir is zelfs zo hygiënisch dat het gecertificeerd is door het IBR Instituut.

Niet meer bukken
Het snoer is snel en comfortabel op te rollen met één druk op de voetknop, zodat u niet hoeft te bukken.

Specificaties

Design
Soort Cylinder vacuum
Soort stofopvang Zakloos
Stof capaciteit 2 l
Vloeistoftank capaciteit 0 l
Soort buis Telescopisch
Kleur van het product Zwart
Prestatie
Soort reiniging Droog
Reinigt ondergronden Tapijt, Harde vloeren
Reinigingsklasse voor tapijt B
Reinigingsklasse voor harde vloeren A
Stofuitstootklasse A
HEPA filtersysteem Ja
HEPA klasse 0
Stofzuiger luchtfiltering HEPA
Geluidsniveau 76 dB
Actieradius 10 m
Ergonomie
Draaghandvat Ja
Automatische snoeropwinder Ja
Snoeropslag Ja
Snoerlengte 6.5 m
Energie
Energie-efficiëntieklasse C
Jaarlijks energieverbruik 39.8 kWu
Zuigkrachtregeling Mechanisch
Variabel vermogen Ja
Ingangsvermogen (max) 1200 W
Inhoud van de verpakking
Parketborstel Ja
Gewicht en omvang
Hoogte 25 cm
Breedte 32 cm
Diepte 55 cm
Gewicht 6.5 kg

Reviews