Main image

Bissell stoomreiniger 1977N Vac&Steam

199,-
Direct leverbaar — Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • 14 dagen bedenktijd
  • Je oude apparaat nemen we gratis mee

Product informatie

Alles-in-één stofzuiger en stoom mop

Bespaar tijd. De BISSELL Vac&Steam alles-in-één stofzuiger en stoom zwabber zuigt en stoomt op hetzelfde moment, of apart. Het elektronische bedieningspaneel in het handvat maakt het mogelijk om eenvoudig te veranderen van stomen naar stofzuigen, of beide functies tegelijk te gebruiken. Maak optimaal schoon zonder chemicaliën.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door tegelijkertijd te stofzuigen en de vloer schoon te stomen. Vergeet de bezem, stoffer en blik zuig alle soorten stof, groot en klein, op met de krachtige ‘Cyclonic Action’ stofzuiger. Dankzij ‘Dry Tank’ technologie blijft het droge stof en vuil apart van de stoom. Met de ‘Easy Empty’ knop is de stofkamer eenvoudig te legen. De stofzuiger beschikt over twee stoffilter, schuim en geplooid, die beiden wasbaar zijn en de kleinste stofdeeltjes vasthouden zodat ze niet teruggeblazen worden in huis. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd waterfilter die alle mineralen uit het water haalt, zodat de machine optimaal beschermd wordt.

Gemakkelijk in gebruik

De BISSELL Vac&Steam is gemakkelijk te gebruiken dankzij de digitale ‘easy touch’ knoppen op het handvat, waarmee je eenvoudig over kunt schakelen van stofzuigen naar stomen of beiden tegelijk, en waarmee de ‘Steam-on-Demand’ knop te bedienen is, die het mogelijk maakt te stomen waar en wanneer je wilt. De steel van de Vac&Steam is in hoogte verstelbare, waardoor opruimen en schoonmaken nog gemakkelijker wordt.

Specificaties

Design
Soort Alles-in-één stofzuiger en stoom mop
Capaciteit 1.35 l
Prestatie
Stoomdruk 2.5 bar
Geluidsniveau 81 dB
Actieradius 7.6 m
Geschikt voor Coating vloeren, Laagpolig tapijt
Ergonomie
Afneembaar waterreservoir Nee
Energie
Vermogen 1600 W
Gewicht en omvang
Hoogte 116.8 cm
Breedte 28 cm
Diepte 25 cm
Kenmerken
Lengte kabel 7.6 m

Product reviews

Top