Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Philips kledingstomer Steam&Go GC350/40

Philips kledingstomer Steam&Go GC350/40

Uit het assortiment

Philips kledingstomer Steam&Go GC350/40

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Compacte oplossing om kreuken eenvoudig te verwijderen

Stomen wordt eenvoudiger met de Philips Steam&Go GC350/40 handheld kledingstomer. Gebruik het apparaat op kledingstukken die van fijne stoffen zijn gemaakt, gebieden die moeilijk te strijken zijn en om kleding te verfrissen, gegarandeerd zonder brandplekken. Dankzij het lichte en compacte ontwerp is dit apparaat overal en altijd eenvoudig te gebruiken. Stomen maar!

Automatisch continue stoom voor eenvoudig ontkreuken

De elektrische pomp in de Philips Steam&Go GC350/40 zorgt automatisch voor continue stoom voor gemakkelijk en snel verwijderen van kreuken. Daarnaast doodt de hete stoom 99.9% van de bacteriën en zorgt het ervoor dat kleding weer fris oogt en ruikt, waardoor je het minder vaak hoeft te wassen. De stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. De stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken. Een geweldige oplossing voor stoffen als zijde. En je hebt zo geen strijkplank meer nodig.

Handig voor op reis

De Philips Steam&Go GC350/40 heeft een licht, compact en ergonomisch design dat comfortabel is in gebruik en gemakkelijk is op te bergen. Ook erg handig voor op reis dus! De kledingstomer wordt geleverd met een borstelaccessoire die speciaal voor dikkere stoffen is. Het borstelaccessoire opent de stofvezels en zorgt dat de stoom dieper in de stof binnendringt. Dit is met name handig bij dikkere kledingstukken zoals jassen, maar kan ook helpen bij het verwijderen van vuil en pluisjes. Het waterreservoir van de Steam&Go is afneembaar voor eenvoudig vullen onder de kraan en het apparaat heeft een netsnoer van 2.5 meter voor een groter bereik.

Specificaties

Productdetails
EAN 8710103832041
Merk Philips
Type GC350/40

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie