Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

AEG stoomstrijksysteem ST8-1-6DBM

  • Vermogen van strijkijzer: 2400 W
  • Maximale stoomdruk: 7,2 bar
  • Capaciteit watertank: 1.2 l
  • Continu stoom: 120 g/min
Zet op verlanglijst
139,-
Afhalen in de winkel mogelijk

Strijk je was glad met een AEG stoomsysteem

Is strijken voor jou ook een klus die je niet leuk vindt, maar die nu eenmaal wel gedaan moet worden? Met een stoomsysteem van AEG pak je het strijken efficiënt en handig aan. Alle wasgoed is in geen tijd volledig klaar om in je kleerkast op te bergen. Hemden, jurkjes, broeken of T-shirts, je volledige mand wasgoed strijk je met gemak en in korte tijd. In ongeveer anderhalve minuut na het starten is je systeem klaar om van start te gaan. Zo kun je je stoomsysteem inschakelen en daarna je was sorteren. Is dit gedaan, dan begin je te strijken.

Anderhalf uur strijken zonder bijvullen

Met een capaciteit van ruim 1,2 liter kun je anderhalf uur continu strijken zonder de tank bij te vullen. Bovendien kun je ook water bijvullen terwijl je strijkt. Daardoor hoef je het strijken niet te onderbreken als je eenmaal je goed bezig bent. De stoomsystemen van AEG zijn niet alleen strijkijzers, het zijn echte power-systemen. Bij BCC vind je de nieuwste modellen stoomsystemen van AEG.

Gebruiksgemak staat centraal bij AEG stoomsystemen

Een zijden blouse op een andere manier strijken dan een katoenen stof? Geen probleem! Bij alle stoomsystemen van AEG kun je de hoeveelheid stoom regelen in functie van de gekozen stof. Dankzij het afneembaar waterreservoir kun je het water bijvullen zonder te morsen of zonder je rug in een onmogelijke houding te draaien. Zoals bij elk apparaat van AEG staat ook bij de stoomsystemen het gebruiksgemak centraal.

Grote bewegingsvrijheid dankzij lang snoer

Veiligheid en energiezuinigheid zijn zeer belangrijk bij stoomsystemen. Het snoer tussen het waterreservoir en het strijkijzer zelf is telkens ongeveer twee meter lang. Daardoor heb je tijdens het strijken een grote bewegingsvrijheid. Kortom, ben je op zoek naar een stoomsysteem om je was op een handige en snelle manier te verwerken? Dan zijn de stoomsystemen van AEG steeds een uitstekende keuze!