Miele stoomstrijksysteem B 4312 FashionMaster

0 reviews

Miele stoomstrijksysteem B 4312 FashionMaster

1549,-
Online nog 2 op voorraad
Kies je leveringsmethode

Meer advies nodig vanuit onze winkel?

Boek hier je winkelafspraak.

In de winkel

Kies één van onze 61 winkels

Op afstand

Telefonisch, via videobellen of chat

Bij je thuis

Thuisbezoek door één van onze product specialisten

Hoera! We komen op jouw adres!
Voor advies bij jou thuis rekenen we bij het bezoek eenmalig 50 euro. Dit krijg je terug als korting bij besteding vanaf 50,-.
Advies bij je thuis is dus eigenlijk GRATIS.

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze winkel een afspraak te maken

  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Met het Miele B 4312 FashionMaster stoomstrijksysteem heb je direct alles voor handen voor optimale resultaten. Je stelt heel eenvoudig en traploos de strijkplak op de juiste hoogte in, deze varieert van 82 tot 102 cm. Via het display heb je altijd zicht op de instellingen van het apparaat. Bovendien krijg je informatie over het ontkalken van het apparaat of het bijvullen van het 1,25 liter waterreservoir. Dankzij de vloerbeschermende loopwieltjes verplaatst je het stoomstrijksysteem gemakkelijk van plek naar plek binnenshuis.

CoolDown-functie

De bewegingssensor en de toetscontrole zorgen ervoor dat het strijkijzer uit zichzelf uitschakelt als het ongeveer drie minuten niet meer gebruikt is. Door het ijzer weer te bewegen wordt het automatisch weer ingeschakeld.

AutoOff-functie

Als strijkijzer en steamer een poos niet gebruikt worden, wordt het volledige apparaat vanzelf uitgeschakeld. Het “vergeten strijkijzer” behoort daarmee tot het verleden.

1-2-liftsysteem

TMet het 1-2-liftsysteem is het complete apparaat, bestaande uit strijkijzer, stoomgenerator en strijkplank met een paar eenvoudige stappen op te bouwen. Ontgrendelen en de plank horizontaal omhoog zetten, alles gaat bijna automatisch. De FashionMaster strijkt niet alleen je wasgoed, maar maakt het strijken ook prettiger voor je rug.

Stoom maakt het verschil

Met een stoomdruk tot 4 bar en een constante stoomhoeveelheid van 100 g/min bereik je met de FashionMaster professionele strijkresultaten. De stoom dringt zelfs door in dikke materialen en bekort daarmee de strijktijd. Je kunt zelf instellen of je wilt werken met stoominjecties of met continustoom door middel van de stoomknop, bovenop het strijkijzer.

 

 

 

Automatisch spoelen

Regelmatig moeten de minerale afvalstoffen uit het verdampte water in de stoomgenerator worden gespoeld, om een constante prestatie van het apparaat te kunnen garanderen. Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid water bepaalt de FashionMaster automatisch hoe vaak dit nodig is. Als het zover is, vindt het spoelen direct plaats na het inschakelen van de FashionMaster. Het enige dat je hoeft te doen is het restwaterreservoir legen.

 

Netjes opgeruimd

Als de  FashionMaster is ingeklapt, dan zie je niet meer het snoer en het strijkijzer. De twee handige opbergvakken maken dat mogelijk. Je kunt het strijkijzer en de snoeren opruimen onder de plak en in het andere opbergvak kun je het aansluitsnoer, de antikleef-strijkzool, de steamer en andere accessoires netjes kwijt.

Bijzonder voorzichtige behandeling

Voor alles wat gestreken maar niet geplet mag worden biedt de strijkplank van de FashionMaster de opblaasfunctie. De ventilator blaast een luchtkussen tussen het textiel en de strijkplank, zodat je ruches, kasjmier truien en dergelijke zwevend in vorm kunt brengen. Met dezelfde functie kun je het doordrukken van naden voorkomen.

Strijkzool met honingraatstructuur

Met de honingraatstructuur wordt de stoom, anders dan bij conventionele strijkijzers, razendsnel door de kleine buisjes in de honingraat over de totale strijkzool verdeeld. Het laagje stoom dat zo ontstaat, maakt dat het strijkijzer zacht, maar effectief over uw wasgoed glijdt.

Antikleefzool

Of er nu pailletten of prints op zitten, of dat het extreem delicate stoffen zijn, met de FashionMaster klaar je elke uitdagende klus. Voor extra bescherming gebruik je de losse antikleef-strijkzool, die je rechtstreeks op modieuze decoraties kunt toepassen.

Specificaties

Technische details
Anti-kalkaanslag Ja
Verticale stoomfunctie Ja
Stoomstoot 100 g/min
Zoolplaat materiaal/coating Honeycomb soleplate
Energie
AC invoer frequentie 50 - 60 Hz
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Wpro strijk accessoire SIM005NEW
10,09
Wpro strijk accessoire IRO002
13,99
Wpro strijk accessoire IRONKIT KIM016
11,99
Euroflex antikalkfles Aqua+ (1000 ml)
14,95
Widex strijkplank overtrek Parking & Gliss T1
19,99

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door BCC
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Gespreid betalen met krediet