Wpro was/droog accessoire MWC280

0 reviews
Wpro was/droog accessoire MWC280

Uit het assortiment

Wpro was/droog accessoire MWC280

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De Wpro MWC280 universele magnetische kalkaanslag verwijderaar voorkomt de vorming van kalkaanslag en beperkt de aanslag ervan op de wanden en de weerstand van je wasmachine of vaatwasser.

Voorkom kalkaanslag

Het voorkomt de vorming van kalkaanslag zonder de structuur van het water te wijzigen (in tegenstelling tot ontharders). De Wpro MWC280 is geschikt voor alle wasmachines en vaatwassers. Kalkmoleculen hebben de neiging samen te klonteren en kalkaanslag te vormen. Onder invloed van de magneet vallen de kalkmoleculen uiteen en zetten zich niet meer af op de wanden van het apparaat en kunnen in het afvalwater worden geloosd. Deze actie draagt bij tot de verlenging van de levensduur van de toestellen en de optimalisering van hun resultaten, en helpt het energieverbruik en het wasmiddelenverbruik te verminderen.

Meerdere voordelen

Naast het feit dat je kalkaanslag voorkomt heeft de MWC280 meerdere voordelen: het helpt om het risico van storingen te verminderen, de prestaties van uw toestellen te verbeteren (zachtere kleren, vlekvrije vaat, enz.), het elektriciteitsverbruik te verminderen, minder wasverzachter of zout te gebruiken en je wasgoed en toestel te beschermen, evenals het milieu.

Eenvoudig te installeren

De installatie is zeer eenvoudig: je hoeft enkel de MWC280 tussen de watertoevoerkraan en de toevoerslang van het toestel te schroeven.

Specificaties

Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Kenmerken
Soort Magnetische kalkaanslag verwijderaar
Design
Kleur van het product Zilver
Productdetails
EAN 8053190094962
Merk Wpro
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open