AEG Afvoerdroger

Vulgewicht drogen

t/m 7 kg (1-2 personen)

Jouw geselecteerde filters

filter inklappen Merk

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Direct leverbaar
filter inklappen Droogcapaciteit
filter inklappen Energieklasse
filter inklappen Geluidsniveau (in dB)
filter inklappen Condensafvoer
filter inklappen Droogklasse
filter inklappen Deurscharnieren
Hulp nodig bij je keuze?
AEG afvoerdroger T3DBN79V

AEG afvoerdroger T3DBN79V

Energielabel: C A

G
  • Droogsysteem: Luchtafvoer
  • Droogcapaciteit: 7 kg
  • Energie-efficiëntieklasse: C
  • Droogklasse: C
499,-
Online op voorraad

Afvoerdrogers bij BCC

BCC beschikt over een groot assortiment elektronische apparaten. Van blenders tot stofzuigers en van laptops tot ventilatoren: het is er allemaal. BCC heeft ook een ruim aanbod aan drogers, zoals de afvoerdrogers van het merk AEG. Afvoerdrogers zijn makkelijk te plaatsen en vergen een stuk minder onderhoud.

Marktleider huishoudelijke apparaten

AEG is één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. Alle apparaten van AEG worden gemaakt met het oog op vorm en functie. Zo ook de afvoerdrogers die voorzien zijn van handige features en er ook nog eens mooi strak uit zien.

Eenvoudig vochtige lucht afvoeren

Drogers halen het vocht uit je natte kleren maar dit vocht moet natuurlijk wel ergens heen. Sommige drogers hebben condensreservoirs, kleine bakjes die het vocht opvangen en die je om de zoveel tijd moet legen. Bij een afvoerdroger van AEG wordt het vocht via een slang naar buiten vervoerd. Je plaatst de slang dan bijvoorbeeld door een raam, gat in de muur of andere opening. Als hij maar de buitenlucht in gaat is het goed. Een ander voordeel aan afvoerdrogers is dat ze op een hoge temperatuur de was kunnen drogen. Zo heb je je natte handdoeken binnen de kortste keren weer droog en opgevouwen in de kast.

Veilig, zuinig en betrouwbaar

De afvoerdrogers van AEG zijn voorzien van handige extra functies. Zo is er onder andere een opfrisprogramma. Dit programma kun je gebruiken als kleding nog niet in de was hoeft maar ook niet heel fris meer is. Je bespaart een hoop energie en water met deze oplossing. Je hoeft geen volledige wasbeurt te draaien maar je kleding is toch weer lekker fris is. Normaal komt de was vol kreukels uit de droger. Bij de wasdrogers van AEG is dit dankzij de anti-kreukfase niet het geval. De laatste 30 minuten van de droogbeurt wordt dit programma ingezet, zodat je was er zonder te veel kreukels weer uit komt.

Chat open