Thomas Centrifuge 772SEK

Vergelijk prijzen van € 195 tot € 195.25 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Thomas Centrifuge 772SEK vind je bij Blokker.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 195,-
Nieuw € 195,25
Nieuw € 178,-

Productomschrijving

Thomas centrifuge 772SEK

Razendsnel je was tot 60% droger krijgen? Dat kan met deze krachtige droogzwierder van Thomas.


Krachtig droogapparaat

Misschien denk je er niet meteen aan als je een moderne wasmachine en droger in huis hebt, maar een goede centrifuge kan je veel tijd besparen. Denk maar eens aan de tijd die een droogcyclus normaal gesproken in beslag neemt. Als je die tijd kunt reduceren door je was vooraf een paar minuten in de centrifuge te doen, is je was veel sneller klaar. Wie vaak een handwasje tussendoor doet zal veel plezier hebben van een krachtige droogzwierder met een onverwoestbare roestvrijstalen trommel. Zo'n klein apparaat kan groot gemak betekenen. Deze Thomas heeft een capaciteit van 3 kilo wasgoed en een vermogen van 2800 toeren per minuut. Dat vermogen is hoger dan het centrifugeervermogen van de beste wasmachines. Het is daardoor mogelijk binnen enkele minuten ruim 1,5 liter spoelwater uit je was te wringen. Dat scheelt al gauw een uur in de cyclus van de droger.


Goed voor wol

Wollen truien worden meestal voorzichtig met de hand gewassen. Omdat wol veel vocht kan opnemen wordt een natte trui dan erg zwaar. Als je zo'n trui aan de waslijn hangt zakt hij helemaal uit model. Meestal wordt daarom geadviseerd om een wollen trui liggend te laten drogen, maar dat neemt erg veel ruimte in beslag en het duurt lang. De handigste oplossing is natuurlijk je trui even een paar minuten centrifugeren en daarna ophangen om verder te drogen. Tijdens het centrifugeren worden ook wasmiddelresten uit de was geslagen en daardoor wordt de levensduur van al je textiel aanzienlijk verbeterd. Bovendien spaar je energie en geld als je je droger uren korter hoeft te laten draaien. Er zijn dus heel wat goede redenen om een kleine krachtige droogzwierder in huis te halen. Het is een kleine investering waar je in alle opzichten mee kunt besparen, jaar na jaar.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Centrifuge

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.