Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Miele condensdroger TDA140C

Energielabel: B

Miele condensdroger TDA140C

729,-
Nog 4 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Perfect droge en lekker ruikende was met de Miele TDA140C

De Miele TDA 140 C is een condensdroger voor het hele gezin die je was bovendien extra fris laat ruiken. Met zijn energieklasse B is het een zeer zuinig toestel. De Perfect Dry sensor zorgt voor een ultiem droogresultaat.

Een gemiddelde condensatie van 93 procent

De Miele TDA 140 C heeft een hele reeks interessante kenmerken. Het condensvocht gaat bij deze condensdroger rechtstreeks via een afvoerslang de waterafvoer of de condensbak in. Zo blijft de lucht waarin je het toestel plaatst zeer droog. De gemiddelde condensatie bij een volgeladen machine bedraagt immers 93 procent, dit wil zeggen dat er slechts 7 procent van het vocht in de lucht opgenomen wordt, een sterk resultaat! Gebruik je een condensbak? Dan krijg je via een indicator een melding wanneer deze condensbak geleegd dient te worden. Miele drogers zijn de enige met het FragranceDos systeem. Dankzij deze feature wordt je was niet alleen perfect droog, maar geef je het wasgoed ook nog eens een extra lekkere geur. Bij de aankoop van deze droger krijg je een gratis geurflacon.

Bovendien is de Miele TDA 140 C met een geluidsniveau van 63 db een zeer geluidsarm toestel dat nergens stoort. De tijdsindicatie is zeer handig. Zo kun je steeds zien hoe lang de condensdroger nog bezig zal zijn tot je was droog is. Goed om weten is ook dat een volledig beladen droogkast in 106 minuten droog is. Je kunt bovendien zelf instellen hoe droog je je was wilt hebben. De Perfect Dry sensor zorgt hiervoor. Kies je voor ultra droog dan kun je je wasgoed direct in de kast of de strijkmand leggen.

Stevige trommel

De trommel is met een honingraatmotief zo ontworpen dat je wasgoed lang mooi blijft en niet gaat slijten. De Miele TDA 140 C heeft zeven programma's in petto. Is het ook een zuinige machine? Zeker! Met zijn energieklasse B gebruik de condensdroger op jaarbasis 494 kwH aan energie, wat neerkomt op een prijs van ongeveer 113 euro per jaar. Als de pluizenfilter best eens gereinigd wordt krijg je een handig lichtje te zien. Doe je dit op tijd, dan bespaar je veel energie. Kortom, ben je op zoek naar een topklasse condensatiedroogkast? Dan is de Miele TDA 140 C een logische keuze!

Specificaties

Miele USP's
PerfectDry Ja
FragranceDos Ja
SteamFinish Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorgininformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door BCC
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorgininformatie

Gespreid betalen met krediet

Top