1. Home
 2. Huishouden
 3. Wasdroger
 4. Warmtepompdroger
 5. Bosch warmtepompdroger WTH83201NL

Bosch warmtepompdroger WTH83201NL

Ongekend zuinige en tegelijk efficiënte 7 kg wasdroger. AutoDry voorkomt slijtage aan je kleding en EasyClean zorgt dat het condensatiefilter eenvoudig te reinigen is. Voorzien van resttijd weergave, uitgestelde start en condenswaterafvoer.
Droogsysteem: Warmtepompdroger
Droogcapaciteit: 7 kg
Energie-efficiëntieklasse: A++
Droogklasse: B
Geluidsniveau (drogen): 65 dB
Meer specificaties…
599,00

Thuis bezorgen: 5 tot 10 werkdagen

Zelf afhalen: klik hier

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Extra services

Als u uw bestelling laat bezorgen door de BCC Bezorgservice, dan kunt u afhankelijk van het product gebruikmaken van verschillende extra services.

Zo kunnen we als u dat wilt van tevoren al het stroomsnoer of de aan- en/of afvoerslang voor u verlengen, of de draairichting van de deur van bijvoorbeeld uw nieuwe koelkast veranderen. Maar onze High Service gaat nog verder. Bij u thuis zetten we uw product desgewenst op zijn plaats en sluiten we het voor u aan. Zelfs snoeren kunnen door ons worden weggewerkt. Zodra u dit product toevoegt aan uw winkelwagen, tonen we u een overzicht van de mogelijkheden. Als u dat bij uw bestelling aangeeft, nemen wij uw oude apparaat gratis voor u mee terug. Want: altijd de beste service. Dat is zeker BCC!

De mogelijkheden voor dit product

 1. Stroomsnoer verlengen € 19.95

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Wpro tussenstuk SKS101

Deze universele stapelkit past op alle apparaten van 60 x 60 cm. Snel en…
Deze universele stapelkit past op alle apparaten van 60 x 60 cm. Snel en eenvoudig te installeren. Dankzij de riem en exclusieve systeem "safe in lock", staan uw twee apparaten echt stabiel.

€ 64,99

Wpro was/droog accessoire Droogbal

Drogerbal van WPRO met verzachtende werking die het wasgoed makkelijker doet…
Drogerbal van WPRO met verzachtende werking die het wasgoed makkelijker doet strijken. Helpt de was sneller te drogen, strijken en verzachten. De wasverzachtende bal zorgt ervoor dat de was wordt opgetild en verspreid tijdens het drogen, vermindert plooien.

€ 9,99

Beschrijving

Ongekend zuinige (A++), stille (65 dB) en tegelijk efficiënte 7 kg wasdroger met ActiveAir technologie. AutoDry voorkomt slijtage aan je kleding en EasyClean zorgt dat het condensatiefilter eenvoudig te reinigen is. Verder voorzien van resttijd weergave, uitgestelde start en condenswaterafvoersysteem.

Héél energiezuinig drogen

Anders dan andere drogers, verhit een warmtepompdroger de lucht met behulp van een warmtepomp. Deze droger gebruikt de hete afvoerlucht voor het volgende droogproces. Mede daardoor heeft de Bosch WTH83201NL het energielabel A++ gekregen en droog je altijd energiezuinig.

Ideaal voor mensen met een allergie

Een speciaal ontwikkelde droogcyclus zorgt ervoor dat er zo min mogelijk allergenen achterblijven in jouw wasgoed. Dit betekent minder pollen, dierenharen en stofmijten. Deze Bosch warmtepompdroger is hiervoor onderscheiden met het ECARF-keurmerk.

Beschermt je kleding

Dankzij de AutoDry functie droogt deze automaat nooit langer dan noodzakelijk. Daarmee bespaar je niet alleen energie maar voorkom je ook onnodige slijtage aan je kleding. Samen met de roestvrijstalen Sensitive trommelbinnenwand met soft-design wasgoedmeenemers zorgt het voor optimale bescherming van je wasgoed.

De functies zijn eenvoudig instelbaar met de TouchControl toetsen met LED indicatie voor onder andere 'voorzichtig drogen' en 'licht strijken'. De status van het programma en de resterende tijd zijn af te lezen op het duidelijke LED display. Om het je nog makkelijker te maken geeft de machine een signaal bij het einde van het programma.

Speciale programma's

 • Wol finish
 • Mix
 • Sport
 • Dons
 • Superkort 40
 • Blouses/Overhemden
 • Tijdprogramma warm
 • Tijdprogramma koud
 • 120 minuten anti-kreukfase

Specificaties

Prestatie
Droogcapaciteit 7 kg
Droogklasse B
Geluidsniveau (drogen) 65 dB
Uitgestelde start timer Ja
Startvertraging 24 uur
Duur cyclus 181 min
Anti-kreuk functie Ja
Design
Droogsysteem Warmtepompdroger
Deurscharnieren Rechts
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Ingebouwd display Ja
Soort bediening Elektronisch
Condensafvoer Via waterafvoer
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Kinderslot Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse A++
Jaarlijks energieverbruik 212 kWu
Gewicht en omvang
Hoogte 84.2 cm
Breedte 59.8 cm
Diepte 59.9 cm

Reviews