Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Miele was-droogcombinatie WTI 370 WPM

Energielabel: D

Miele was-droogcombinatie WTI 370 WPM

1899,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Alternatieven

Alternatief

Miele wasmachine WWR 860 WPS
1619,-

Productinformatie

Miele WTI370 WPM wasdroogcombinatie

Met QuickPower en Single Wash&Dry – snel en efficiënt wassen en drogen. 

Uw Miele-apparaat 'spreekt' meerdere talen

Uw apparaat kan opmerkingen en weergaven in meerdere talen weergeven, zodat u alle informatie begrijpt. Kies in het taalmenu uw gewenste taal. Een vlag wijst u hierbij de weg.

Slim gekoppeld

Slim gekoppeld: met ons innovatief Miele @ Home systeem benut je volop de mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog soepeler. Alle slimme Miele huishoudelijke apparaten kunnen gemakkelijk en veilig gekoppeld worden. Eenvoudig te bedienen – met de Miele @ mobile-app, via spraakbediening of door het integreren van bestaande Smart Home-oplossingen. De koppeling werkt via je wifi-router thuis en de Miele cloud.

Bespaar tijd en energie bij het drogen

De wasdroogcombinatie kan warmte gebruiken bij het centrifugeren. Dit proces - thermocentrifugeren - vindt plaats aansluitend aan het centrifugeren. Behalve bij programma's voor kwetsbaar textiel. Het wasgoed heeft hierdoor minder restvocht. Dat bespaart tijd en energie bij het daarop volgende droogproces.

Absoluut voorbeeldig

Miele wasdroogcombinaties zijn zuinig en gebruiken enkel de noodzakelijke hoeveelheid water en stroom. Alle wasdroogcombinaties vallen in de energieklasse A.

Absoluut exact

Een aantal wasdroogcombinaties beschikt bovendien naast de automatische beladingsherkenning ook nog over een watermeter: met een precisie-vleugelrad wordt de toevoer van het water gemeten en bestuurd. hiermee bespaart u water, zeer zuinig en milieuvriendelijk.

Zuinig, krachtig en onverslijtbaar

De wasdroogcombinaties van Miele zijn voorzien van bijzonder sterke motoren. De ProfiEco-motor is bovendien zeer zuinig en stil. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Voor efficiënt en comfortabel wassen en drogen, gedurende vele jaren.

Hoogste Miele-kwaliteit voor een lange levensduur

Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten tijdens de ontwikkeling aan zware duurtesten. Tijdens deze testen moeten de apparaten 19.000 uur wassen en drogen, waarbij ongeveer 5.000 verschillende programma's worden uitgevoerd. Dit komt voor de dagelijkse was overeen met ca. 5 programma's per week met een gemiddelde programmaduur van 3,5 uur.

Hygiënisch schoon – wetenschappelijk getest

Met Miele wordt je wasgoed niet alleen schoon, maar hygiënisch schoon: meer dan 99,99% van de bacteriën worden zowel in het programma “Kreukherstellend 40 °C” met de optie AllergoWash als – indien in het model aanwezig – in het programma “Katoen Hygiëne 60 °C” veilig verwijderd. Dit is bevestigd in een test van de hogeschool van Rhein-Waal.

Revolutionair zuinig bij elke belading

Miele was-droogcombinaties met PowerWash geven de beste wasresultaten en zijn tegelijkertijd zeer zuinig in gebruik, zelfs bij kleine hoeveelheden wasgoed. De innovatieve wastechnologie Spin&Spray zorgt voor een extra lage waterstand, waardoor duidelijk minder opwarmenergie nodig is. Alle programmalooptijden zijn gemiddeld, geen enkel wasprogramma heeft meer dan drie uur nodig, ook niet het energiebesparingsprogramma Katoen Eco.

De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's

Speciale toepassingen voor uw wasgoed kunt u heel handig oplossen met Miele-caps. U kunt de caps eenvoudig via de wasmiddellade doseren. Het apparaat doseert de inhoud van de caps op het optimale moment - volledig automatisch. Aan u de keuze: 6 speciale wasmiddelen (sport, dons, outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregneren), 3 wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon) en de booster tegen hardnekkige vlekken.

Korte programmaduur en perfecte resultaten

Dankzij de functie QuickPower Wash&Dry geniet je van maximale vrijheid. De innovatieve wastechnologie Spin&Spray zorgt voor een nog kortere programmaduur. Je wasgoed wordt kort gecentrifugeerd en bij het spoelen met water besproeid. Zo kan je in slechts 49 minuten 4 kg wasgoed wassen – en dat met de vertrouwde uitstekende was- en spoelresultaten. Met het droogprogramma meegerekend heeft je Miele was- en droogcombinatie nog geen drie uur nodig.

Revolutionair zuinig bij elke belading

PowerWash biedt een maximale reinigingscapaciteit, met het programma QuickPowerWash zelfs in minder dan een uur. De apparaten wassen tot 40%1 zuiniger dan vereist voor de hoogste energie-efficiëntieklasse bij bescheiden looptijden: geen enkel programma duurt langer dan 3 uur. Zelfs kleine wasjes worden zuinig gewassen. Mogelijk door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart energie voor het opwarmen.

Maximale waterkering

De waterniveausensor en de vlotter in de bak bieden de beste bescherming tegen waterschade. De toevoerslang is bovendien omvlochten met metaal, wat het nog meer beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. Dit ruimtebesparende waterbeveiligingssysteem is bijzonder praktisch voor wasdroogcombinaties of bovenladers, die vaak in een krappe ruimte staan opgesteld.

Delicate behandeling van natuurvezels

Reinigt en verzorgt al het textiel in de handwas waarin geen wol is verwerkt.

Single

Dankzij de nieuwe Extras Single Wash&Dry is dit reeds in vele programma's mogelijk. Spontaan je favoriete kledingstuk wassen en drogen? Dat kan in minder dan een uur. Dankzij de nieuwe Extras Single Wash&Dry kan dit nu. Kies het juiste programma en je favoriete kledingstuk is in minder dan een uur schoon en droog. Zo kan je net voor een afspraak of vergadering je kleding nog in de Miele wasdroogcombinatie doen.

Speciaal programma tegen pluizen

Pluizen die na de laatste droogronde in het apparaat achterblijven, worden met dit programma volledig weggespoeld. Condenskanalen, uitspoeltanks en wastrommel zijn binnen een paar minuten absoluut pluizenvrij. Zo worden textielverkleuringen door overgebleven pluizen zeker vermeden.

SoftCare-trommel

In de unieke Miele SoftCare-trommel met honingraatstructuur glijdt de was zacht op een dun laagje water. Het textiel wordt daardoor beschermd, gelijkmatiger droog en beter gestreken.

50% minder strijken − veelzijdige toepassingen

SteamCare stoomt uw wasgoed zachtjes en doeltreffend glad. Daardoor bespaart u tot wel 50% tijd en inspanning bij het strijken. Sommige textielsoorten hoeven zelfs helemaal niet gestreken te worden. Met “Gladstomen” kunt u uw kleding in één stap wassen en gladstrijken. Met “Stomen” kunt u reeds gewassen, vochtig textiel gladstomen. Met “Opfrissen” wordt schoon wasgoed dat slechts even is gedragen, opgefrist en glad gestreken.

Accessoires

WPRO anti-kalk en ontvetter Des131
19,99
3M was/droog accessoire ANTIVIBACC
13,49
Wpro magnetische ontkalker MWC171
29,99
Nedco anti-trilmat W0097
15,49
Nedco wasmachineverhoger W0055
129,-
Nedco afvoersplitser 94993111 (set)
11,99

Specificaties

Prestatie
Wascapaciteit 8 kg
Droogcapaciteit 5 kg
Centrifugesnelheid (max) 1600 RPM
Aanpasbare centrifugesnelheid Ja
Geluidsniveau 69 dB
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging
Gratis
Gratis

Services

Installeren met nieuwe dubbele trekschakelaar
129,95
Installeren met nieuwe trekschakelaar
99,95
Bezorgen, uitpakken en installeren
19,95
Bezorgen, uitpakken en installeren op trekschakelaar
48,95
24,95
19,95
49,95
34,95

Verzekeren

2 + 3 jaar extra Service Plus Polis
129,95
2 + 5 jaar extra Service Plus Polis
169,95
1899,-

Gespreid betalen met krediet