AEG ProSense wasmachine L6FBSPORT

4.5 | 75 reviews
AEG ProSense wasmachine L6FBSPORT

Uit het assortiment

AEG ProSense wasmachine L6FBSPORT

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De AEG L6FBSPORT heeft 11 wasprogramma's, wast met 1600 toeren per minuut en heeft 8 kg vulgewicht. Dankzij de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het wasprogramma op maat af te stemmen.

Energiezuinig wassen

De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kan je de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinig wasprogramma die klaar is in een mum van tijd.

Bescherm én verzorg jouw favoriete kleding

Jouw kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Deze wasmachine past het wasprogramma aan en verminderd slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma af te stemmen. Zo blijft jouw favoriete kleding altijd op zijn mooist.

Geniet van het gevoel van zachtere kleding

Het wasresultaat is al merkbaar na één wasbeurt. De SoftPlus-technologie zorgt er namelijk voor dat de wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra de wasverzachter in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt jouw kleding zachter en gladder aan dan ooit tevoren. Bovendien worden de vezels beschermd, waardoor jouw favoriete kledingstuk langer meegaat!

Wassen is nooit meer hetzelfde

Deze AEG ProSense L6FBSPORT beschikt over overloop- en kinder beveiliging. Je kan het wasprogramma uitstellen met de startuitstel functie, zodat jouw kleding nooit lang nat in de trommel blijft zitten. Als laatst beschikt deze wasmachine over een Woolmark Blue certificering, zodat jou wollen was alijtd mooi blijft.

 

Ben je op zoek naar een wasmachine met meerdere energiezuinige, maar ook luxe opties? Zoek dan niet verder. Deze AEG ProSense L6FBSPORT is de beste keus voor jou!

Extra video

Klik om de video te bekijken

Specificaties

AEG USP's
ProSense Ja
Prestatie
Aanpasbare centrifugesnelheid Ja
AquaStop-functie Ja
Uitgestelde start timer Ja
Wascapaciteit 8 kg
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Afvoerslang producten
Afvoerslang (3)
Overige accessoires producten
Overige accessoires (3)
Onderhoud producten
Onderhoud (2)
Verhoger producten
Verhoger (1)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open