Bosch wasmachine WAU28P75NL

4.9 | 38 reviews
Bosch wasmachine WAU28P75NL

Uit het assortiment

Bosch wasmachine WAU28P75NL

Dit product is uit het assortiment

Plus- en minpunten

  • Pluspunt: Automatisch doseren met i-DOS
  • Pluspunt: 1-9 kg trommelinhoud
  • Pluspunt: Tot 65% sneller wassen met SpeedPerfect
  • Minpunt: Geen stoomwasprogramma

Productinformatie

Deze Bosch wasmachine doseert jouw wasmiddel automatisch, zodat je nooit te veel verbruikt. En met een energieklasse C was je ook nog eens zuinig. De Bosch WAU28P75NL heeft een groot MultiTouch LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, centrifugeersnelheid, resttijdweergave en eindtijduitstel, energie- en verbruiksindicatie. En heb je weinig tijd? Kies dan voor SpeedPerfect. Zo was je namelijk tot 65% sneller. Op het grote LED display lees je ook zaken als programmaverloop, temperatuur en 24 uurs eindtijduitstel. Vergeten wasgoed toe te voegen? Met de handige bijvulfunctie voeg je eenvoudig het vergeten wasgoed toe. De Bosch WAU28P75NL wasmachine beschikt over een Aquastop, schuimherkenning en kinderbeveiliging. De speciale trommelstructuur zorgt ervoor dat jouw wasgoed minder snel slijt. Zo geniet je dus langer van je favoriete kledingstuk.

Vernieuwde Bosch I-DOS

I-DOS is het automatische doseersysteem van Bosch wat pas na 20 wasbeurten opnieuw moet worden bijgevuld. De machine bepaalt voor jou automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel en water die nodig is voor iedere belanding. Aan de hand van sensoren wordt gemeten hoeveel en wat voor soort textiel er in de trommel zit en hoe vuil het wasgoed is. Hier wordt de hoeveelheid water en wasmiddel exact op aangepast. Bij de vernieuwde I-DOS heb je nu keuze uit 2 keer wasmiddel of 1 keer wasmiddel en wasverzachter. Daarnaast is het makkelijker te vullen en schoon te houden. De belading wordt voorafgaand aan het wasprogramma gemeten waardoor het wassen nog efficiënter gaat.

Lees meer over Bosch i-DOS

Energiezuinig wassen

De Bosch WAU28P75NL benut elke druppel water optimaal. Dankzij ActiveWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement. Tevens werkt de wasmachine op een zuinige EcoSilence Drive-motor. Een motor zonder koolborstels en daardoor zeer stil en hij verbruikt minder stroom. Je krijgt van Bosch 10 jaar garantie op de EcoSilence Drive motor.

Specificaties

Prestatie
Aanpasbare centrifugesnelheid Ja
AquaStop-functie Ja
Spoelstop Ja
Uitgestelde start timer Ja
Wasprogramma's Katoen, kreukherstellend, fijne was/zijde, wol handwas, automaat fijn, trommel reiniging met geheugenfunctie, jeans / donkere was, centrifugeren/afpompen, snel/mix, sport, spoelen, automatisch zacht,
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Afvoerslang producten
Afvoerslang (2)
Overige accessoires producten
Overige accessoires (2)
Onderhoud producten
Onderhoud (2)
Tussenstuk producten
Tussenstuk (1)
Verhoger producten
Verhoger (1)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open