Haier wasmachine HW100-B14636

Energielabel: A+++-50%
749,-
Direct leverbaar — Voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging en retourneren
  • Deze wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 65 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Waarom zelf tillen als wij dat voor je willen doen?

Deze wasmachine wordt door ons bij je thuisbezorgd, op zijn plaats gezet én aangesloten. Gratis!
In je winkelwagen hoef je alleen de service 'Plaatsen en aansluiten op bestaande aan-/afvoer' aan je bestelling toe te voegen.


Haier wasmachine HW100-B14636

Omdat deze wasmachine vrij stil te noemen is, is deze prima te plaatsen in een open keuken. Daarnaast heeft het apparaat nog meer voordelen: 16 wasprogramma's, een uitgestelde start timer functie en een wascapaciteit van maar liefst tien kilogram!

Uiteenlopende programma's voor diverse soorten wasgoed

Met 16 wasprogramma's is er altijd wel een geschikt programma voor jouw wasgoed. Zo kun je bijvoorbeeld een programma kiezen dat jouw sportkleding snel en efficiënt wast in een tijdsbestek van maar 25 minuten. Het wolwasprogramma en het programma voor synthetica zorgen ervoor dat zelfs kwetsbare kledingstukken niet met de hand gewassen hoeven te worden.

Vergeet nooit meer om de machine aan te zetten

De uitgestelde start timer zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te vergeten om jouw wasmachine op tijd aan te zetten. Stel vooraf in wanneer het apparaat moet gaan draaien en je kunt je vervolgens gaan richten op andere activiteiten. Het apparaat heeft een startvertraging van maar liefst 24 uur. Dit betekent dat je de machine tot wel 24 uur in de toekomst kan laten draaien.

Uiterst energiezuinig

Deze Haier wasmachine HW100-B14636 is met recht een ontzettend energiezuinig apparaat te noemen. De machine is namelijk met een energie-efficiëntieklasse van A+++ -50% nog 50 procent zuiniger dan een vergelijkbaar apparaat met energie-efficiëntieklasse van A+++. Energie-efficiëntieklasse A+++ -50% komt neer op een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 140 kilowattuur.

Voordelen van de behuizing

Zelfs de behuizing van het apparaat brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is de bovenkant van de machine afneembaar, zodat deze van de machine gehaald kan worden als de ruimte net iets te krap is.

De pakking van de wasmachine is ontworpen met de Haier Anti Bacteriële Behandeling (ABT). Dankzij deze behandeling krijgen bacteriën geen schijn van kans. Met als effect: een hygiënisch schone wasomgeving. De Haier wasmachine HW100-B14636 brengt veel voordelen met zich mee. Vooral de uiterste energiezuinigheid is een groot pluspunt, maar daarnaast maken ook de 16 wasprogramma's, uitgestelde start timer en de voordelen van de behuizing het apparaat een handige hulp in jouw huishouden.

Specificaties

Prestatie
Wascapaciteit 10 kg
Centrifugesnelheid (max) 1400 RPM
Geluidsniveau (wassen) 56 dB
Geluidsniveau (centrifugeren) 67 dB
Uitgestelde start timer Ja
Startvertraging 24 uur
Aantal wasprogramma's 16
AquaStop-functie Nee
Design
Ingebouwd display Ja
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Kinderslot Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+++-50%
Jaarlijks energieverbruik wassen 140 kWu
Productdetails
EAN 6921081576632
Merk Haier
Type HW100-B14636

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5043 beoordelingen)