Miele wasmachine WCE 670

Energielabel: A+++-10%
1199,-
Thuis bezorgen: Op voorraad
  • Deze wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Dit product was Best Reviewed door Kieskeurig.nl (december 2018)!


Miele wasmachine WCE 670, zuinig, ruim en stil

De Miele wasmachine WCE 670 is het toestel bij uitstek wanneer je op zoek bent naar een wasmachine waarmee je in alle rust en stilte veel was kan draaien op een zuinige manier. Met een capaciteit van 8 kilo is de Miele wasmachine WCE 670 niet van een kleintje vervaardigd. Je kunt er heel wat wasgoed in kwijt en bent verzekerd van optimale resultaten. Gezien de machine tijdens het wassen slechts een volume van 48 dB produceert, is het ook geen storend toestel. Het kan gerust een plekje in de badkamer krijgen. Het grootste voordeel van de machine echter is het zeer lage verbruik van 176 kWu op jaarbasis. Het maakt dan ook deel uit van een energie-efficiëntieklasse A+++.

Miele wasmachine WCE 670, voor liefhebbers van vloeibaar wasmiddel

Wie een voorkeur heeft voor vloeibaar wasmiddel komt met de Miele wasmachine WCE 670 zeker aan zijn trekken. De machine maakt gebruik van een TwinDos systeem dat volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert tijdens het wasproces. Je kunt gebruik maken van het unieke wasmiddel van Miele zelf dat voor het TwinDos systeem ontwikkeld werkt, maar ook met reguliere producten werkt het prima, ongeacht of het witte of bonte was is.

De veiligheid van de Miele wasmachine WCE 670

Niemand zit te wachten op een natte vloer in de badkamer of berging. Om nog minder risico op lekkage of waterproblemen te geven, is de Miele wasmachine WCE 670 voorzien van een watercontrol-systeem dat door middel van een sensor gedurig het waterniveau in de gaten houdt. Zodra er water vrijkomt in het toestel waar het niet hoort of het niveau teveel stijgt, stopt de toevoer en wordt het overtollige water naar de uitspoeltank gepompt.

Intelligent wassen met de Miele wasmachine WCE 670

Wanneer je minder wasgoed in de machine hebt zitten, heb je ook minder water en energie nodig. Dankzij het intelligente en automatische beladingsherkenningssysteem detecteert het toestel exact wat de belading is van het toestel en de benodigde hoeveelheid energie en water om tot een optimaal resultaat te komen.

De Miele-SoftCare-wastrommel is ontworpen met een honingraatstructuur die ervoor zorgt dat er een dun laagje water blijft staan tussen je wasgoed en de trommel zelf. Hierdoor ondervinden je kleren minder wrijving en dus ook minder slijtage en kreukels.

Specificaties

Miele USP's
TwinDos Ja
Prestatie
Wascapaciteit 8 kg
Centrifugesnelheid (max) 1400 RPM
Geluidsniveau (wassen) 49 dB
Geluidsniveau (centrifugeren) 72 dB
Startvertraging 24 uur
Aantal wasprogramma's 14
Wasprogramma's Automatic Plus, Katoen, Kreukherstellend, Fijne was, Overhemden, Zijde (handwas), Wol (handwas), Express 20, Donker/Jeans, Outdoor, Impregneren, Sportkleding, Machine schoonmaken, Pompen/Centrifugeren
AquaStop-functie Ja
Spoelstop Ja
Sopschuimbewaking Ja
Functie voor kleding toevoegen (pauze) Ja
Wastechniek TwinDos, CapDosing
Wasprogramma's
Voorwasprogramma Ja
Snel wasprogramma Ja
Design
Ingebouwd display Ja
Materiaal trommel Roestvrij staal
Materiaal kuip Roestvrij staal
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Kinderslot Ja
Lengte watertoevoerslang 1.6 m
Lengte afvoerslang 1.5 m
Lengte snoer 2 m
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+++-10%
Jaarlijks energieverbruik wassen 176 kWu
Gewicht en omvang
Hoogte 85 cm
Breedte 59.6 cm
Diepte 63.6 cm
Diepte met de deur open 105.4 cm
Gewicht 100 kg
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Productdetails
EAN 4002515998175
Merk Miele
Type WCE 670

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5675 beoordelingen)