Samsung wasmachine WW80J5426FW

Energielabel: A+++ -40%
529,-
Thuis bezorgen: Op voorraad
  • Gratis bezorging en retourneren
  • Deze wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 65 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

De Samsung EcoBubble wasmachine is voorzien van alle gemakken. Dankzij de innovatieve EcoBubble wastechnologie van Samsung kunt u wassen op lagere temperaturen met even goede resultaten. Zo bespaart u automatisch energie en geld. Het Bubble Soak programma zorgt dat uw extra vervuilde kleding goed schoon wordt. Bovendien zijn Samsung wasmachines met een Digital Inverter motor veel stiller dan een conventionele wasmachine.

Was koud, bespaar energie met EcoBubble?

Bij de EcoBubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat uw was perfect schoon wordt. En het mooiste aan deze ingenieuze EcoBubble-technologie is dat er voor dit fantastische resultaat geen warm water nodig is en er zodoende veel minder energie wordt verbruikt. De EcoBubble-technologie zorgt voor echt milieuvriendelijke waskracht.

Stil en duurzaam – Digital Inverter Motor

Deze stille, hoogtechnologische aandrijfmotor van Samsung werkt zonder riemen of tandwielen waardoor de wasmachine opmerkelijk stil te werk kan gaan. De Digital Inverter motor zorgt voor een rechtstreekse aandrijving van de trommel, resulterend in zeer accurate snelheid, minder slijtage en een hoge efficiëntie en dus energiebesparing. Omwille van de slijtvastheid van de Digital Inverter motor geeft Samsung 10 jaar garantie.

Intensieve vlekverwijdering door Bubble Soak

Met een druk op de knop helpt het Bubble Soak programma lastige vlekken te verwijderen. Kleren worden grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en verdwijnen.
Zelfreinigende wasmiddellade: houd je wasmiddellade automatisch schoon
Zeepresten in het wasmiddelbakje zien er niet alleen vies uit, maar zijn ook onhygiënisch. De zelfreinigende wasmiddellade is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert en het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch houdt.

Drievoudige waterbeveiliging

Met de overloopbeveiliging,  de Aqua Stop én Aqua Sensor is je wasmachine volledig beveiligd. Dankzij de Aqua Stop wordt de watertoevoer automatisch gestopt bij een wateroverschot of lekkage. Daarnaast zorgt de Aqua Sensor ervoor dat het water automatisch wordt afgepompt zodra er water lekt aan de onderkant van de wasmachine. Keramisch verwarmingselement: Zuiniger en duurzamer door de keramische coating
De keramische coating op het verwarmingselement voorkomt kalkvorming. Hierdoor gaat het verwarmingselement langer mee en wordt op termijn minder stroom verbruikt. Bovendien heeft dit element het vermogen om snel op te warmen. Dit betekent een efficiënter energieverbruik en dus een lagere energierekening.

Weegsensor: Waterverbruik en wasprogramma specifiek afgestemd op jouw was

De weegsensor maakt gebruik van sensors die het wasgoed analyseren. Deze bepalen het gewicht van de lading van de was. Vervolgens wordt het waterverbruik en wasprogramma hierop aangepast. Zo worden kleren efficiënt schoon en kun je veel energiezuiniger wassen.

Crystal Blue design

De nieuwste lijn van Samsung onderscheidt zich zeker ook door middel van het design. De Crystal Blue look deur en draaiknop geven deze mooie wasautomaat een elegante en ‘design’ uitstraling. Een uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van deze wasmachine.

Last Memory

Last Memory onthoudt het laatst gebruikte programma. Dit voorkomt herprogrammeren van je favoriete programma en bespaart moeite en tijd.

 

Specificaties

Prestatie
Wascapaciteit 8 kg
Centrifugesnelheid (max) 1400 RPM
Geluidsniveau (wassen) 53 dB
AquaStop-functie Ja
Wastechniek Ecobubble
Design
Ingebouwd display Ja
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Kinderslot Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+++ -40%
Jaarlijks energieverbruik wassen 116 kWu
Productdetails
EAN 8806088842301
Merk Samsung
Type WW80J5426FW

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5012 beoordelingen)